Γυμναστικός Σύλλογος Ιτέας – Αίαντας Αυλίδας (Πρωτάθλημα Μπάσκετ Ανδρών Α’ ΕΣΚΑΣΕ), 9 Δεκεμβρίου 2017, 18.00, Κλειστό Γήπεδο Ιτέας

Γυμναστικός Σύλλογος Ιτέας – Αίαντας Αυλίδας

για το Πρωτάθλημα Μπάσκετ Ανδρών Α’ ΕΣΚΑΣΕ

9 Δεκεμβρίου 2017, Σάββατο 18.00
Κλειστό Γήπεδο Ιτέας

«Μετά την σπουδαία εκτός έδρας νίκη που πέτυχε η ανδρική μας ομάδα μπάσκετ το προηγούμενο Σάββατο στην Χαλκίδα με αντίπαλο την ΑΓΕΧ (διάβασε εδώ για τον αγώνα), ακολουθεί ο δύσκολος αγώνας της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α΄ ΕΣΚΑΣΕ με αντίπαλο τον Αίαντα Αυλίδας.

Ο σημαντικός αγώνας με τον Αίαντα που είναι ένα υπολογίσιμος αντίπαλος στο πρωτάθλημα, πρόκειται να πραγματοποιηθεί το επόμενο Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στο κλειστό γήπεδο της Ιτέας και ώρα 6 το απόγευμα. Εκτός από το ταλέντο και το πάθος των παιχτών μας, στηριζόμαστε στον φίλαθλο κόσμο μας και την στήριξη που μας παρέχει κάθε φορά στην έδρα μας -και όχι μόνο- ώστε να καταφέρουμε να επιτύχουμε την 7η φετινή μας νίκη στο πρωτάθλημα Α΄ΕΣΚΑΣΕ!

Σας περιμένουμε, λοιπόν, όλους και όλες στο γήπεδο να στηρίξουμε και να χειροκροτήσουμε τους παίχτες μας στη δύσκολη προσπάθεια που κάνουν στο πρωτάθλημα της Ένωσης!
ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ!»