Εθελοντική εργασία για τον καλλωπισμό της Ποτιδάνειας, τριήμερο Αγίου Πνεύματος και 25 Ιουνίου 2016

Εθελοντική εργασία για τον καλλωπισμό της Ποτιδάνειας

Τριήμερο Αγίου Πνεύματος και 25 Ιουνίου 2016

πηγή: www.potidaneia.gr

Ο Πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου κ. Θανάσης Παπαγεωργίου καλεί όποιος χωριανός θέλει να λάβει μέρος στην προσπάθεια για ένα πιο όμορφο χωριό. Συγκεκριμένα στις 25 Ιουνίου 2016 θα γίνει προσπάθεια να βαφτούν τα κάγκελα σε διάφορα σημεία του χωριού. Τα χρώματα και τα πινέλα θα τα παρέχει η κοινότητα, εσείς μόνο λίγες ώρες από το χρόνο σας. Επίσης τότε έχει προγραμματιστεί να τοποθετηθούν κάποιες πινακίδες που έχει ετοιμάσει ο Σύλλογός μας.

Επειδή προηγείται το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, είναι αυτονόητο ότι όποιος επισκεφτεί το χωριό μας και θέλει να προσφέρει κάποιες ώρες από το τριήμερο με το βάψιμο, ας έρθει σε επαφή με το Θανάση και υπάρχει η δυνατότητα να προηγηθεί των υπολοίπων. Ελπίζουμε η προσπάθεια να βρει ανταπόκριση.

Ο εθελοντισμός που υπάρχει στο λεξιλόγιό μας αλλά σπάνια τον συναντάμε στην πραγματική μας ζωή. Ένας όρος που πρέπει να γίνει στάση ζωής και που μπορεί να βοηθήσει στην διατήρηση ενός ικανοποιητικού επιπέδου ζωής. Μια κίνηση που μας δείχνει το δρόμο για το πώς πρέπει να λειτουργούμε σε αυτούς τους δύσκολους οικονομικά καιρούς, που δεν υπάρχουν πόροι από τον Δήμο. Ο κόπος γίνεται λιγότερος όσο αυξάνεται ο αριθμός των συμμετεχόντων σε αυτές τις εθελοντικές δράσεις. Όταν υπάρχει διάθεση και οικονομική ανιδιοτέλεια πολλά ωραία πράγματα μπορούν να γίνουν.

547