Κινηματογραφική Λέσχη Άμφισσας: «Η Ταινία Lego Ninjago» (των Τσάρλι Μπιν, Πολ Φίσερ και Μπομπ Λόγκα, 2017), 17, 18 και 19 Νοεμβρίου 2017, 21.00, Πνευματικό Κέντρο Άμφισσας

Κινηματογραφική Λέσχη Άμφισσας

Η Ταινία Lego Ninjago

των Τσάρλι Μπιν, Πολ Φίσερ και Μπομπ Λόγκα, 2017

17, 18 και 19 Νοεμβρίου 2017, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, 18.00
Πνευματικό Κέντρο Άμφισσας

Η Ταινία Lego Ninjago (The Lego Ninjago Movie)
των Τσάρλι Μπιν, Πολ Φίσερ και Μπομπ Λόγκα

Στην πρώτη κινηματογραφική περιπέτεια του κόσμου του Ninjago, η μάχη για την Πόλη του Ninjago καλεί σε δράση τον νεαρό Λόιντ, αλλιώς και Πράσινο Νίντζα, μαζί με τους φίλους του, που είναι όλοι μυστικοί πολεμιστές και LEGO Master Builders. Υπό την καθοδήγηση του σοφού και σπιρτόζου κουνγκ φου Mάστερ Γου, πρέπει να νικήσουν τον κακό Άρχοντα Γκάρμαντον, τον Χειρότερο Τύπο όλων των Εποχών, που τυγχάνει να είναι και ο μπαμπάς του Λόιντ.

Φέρνοντας αντιμέτωπους πολεμιστή εναντίον πολεμιστή και πατέρα απέναντι σε γιο, η επική αναμέτρηση θα τεστάρει αυτή τη δυνατή και απείθαρχη ομάδα των σύγχρονων Nίντζα, που πρέπει να μάθουν να κάνουν στην άκρη το εγώ τους και να ενώσουν τις δυνάμεις τους, για να απελευθερώσουν την αληθινή τους δύναμη.

Οι άνθρωποι πίσω από το «The Lego Movie» και «Batman, The Lego Movie», είναι πολύ μπροστά. Το χιούμορ τους είναι ευφυέστατο, οι ατάκες είναι γρήγορες και οι διάλογοι συγκλονιστικοί. Το ίδιο αναμένεται και για την ταινία «Lego Ninjago», η οποία ακολουθεί τα χνάρια και την επιτυχημένη συνταγή των προαναφερθέντων ταινιών.

Μια ταινία κινουμένων σχεδίων τόσο για λιλιπούτειους θεατές όσο και για τους ενήλικους συνόδους τους! Άλλωστε και ποιός δεν έχει «φάει» αμέτρητες ώρες, παίζοντας με τα πολυαγαπημένα Lego;

Σκηνοθεσία: Τσάρλι Μπιν, Πολ Φίσερ, Μπομπ Λόγκα

Σενάριο: Μπομ Λόγκαν, Πολ Φίσερ, Γουίλιαμ Γουίλερ, Τομ Γουίλερ, Τζάρεντ Στερν, Τζον Γουίτινγκτον

Με τις φωνές των: Φοίβο Ριμένα, Βασίλη Μήλιο, Ηλία Ζερβό, Σοφία Καψαμπέλη, Στέλιο Ψαρουδάκη

Διάρκεια: 101 λεπτά

Τρέιλερ: www.youtube.com/watch?v=uZH9mX-9Af8