Κινηματογραφική Λέσχη Άμφισσας: «Kingsman: Ο Χρυσός Κύκλος» (του Μάθιου Βον), 21, 22 και 23 Οκτωβρίου 2017, 21.00, Πνευματικό Κέντρο Άμφισσας

Κινηματογραφική Λέσχη Άμφισσας

Kingsman: Ο Χρυσός Κύκλος

του Μάθιου Βον

21, 22 και 23 Οκτωβρίου 2017, Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα, 21.00
Πνευματικό Κέντρο Άμφισσας

Η ταινία «Kingsman: H Μυστική Υπηρεσία» έμαθε στον κόσμο την Kingsman, μία ανεξάρτητη, διεθνή υπηρεσία πληροφοριών που δουλεύει με το πιο υψηλό επίπεδο διακριτικής ευχέρειας, της οποίας ο απόλυτος στόχος είναι να κρατάει τον κόσμο ασφαλή. Στο «Kingsman: ο Χρυσός Κύκλος», οι ήρωές μας έρχονται αντιμέτωποι με μία νέα πρόκληση.

Όταν καταστρέφονται τα κεντρικά τους γραφεία και ο κόσμος βρίσκεται σε ομηρία, το ταξίδι τους τους οδηγεί στην ανακάλυψη ενός οργανισμού κατασκοπίας στην Αμερική με το όνομα Statesman, η ίδρυση του οποίου συμπίπτει χρονικά με την ίδρυση του δικού τους οργανισμού.

Σε μια νέα περιπέτεια που δοκιμάζει τις αντοχές και την εξυπνάδα των πρακτόρων τους στα άκρα, αυτές οι δύο ελίτ μυστικές οργανώσεις συνεργάζονται για να εξουδετερώσουν τον αδίστακτο κοινό εχθρό τους, προκειμένου να σώσουν τον κόσμο…

Το «Kingsman: Ο Χρυσός Κύκλος» είναι μια επιμελώς χορογραφημένη ταινία. Είναι τόσο πρόθυμη να σκοτώσει τους χαρακτήρες της καθώς υπάρχει έντονη η αίσθηση του κινδύνου, αλλά επειδή είναι επίσης «ιπποτική», πάντα τους σώζει την τελευταία στιγμή, με αποτέλεσμα όλα να παραμένουν εντός των ορίων μιας πολύ σκοτεινής κωμωδίας. Αναμιγνύει εντυπωσιακές πολεμικές τέχνες με γκάτζετ και κόλπα τύπου Τζέιμς Μποντ, ανατρέποντας τις συμβατικές σκηνές ταινιών δράσης. Μια ταινία με όχι τόσο δυνατό σενάριο αλλά γεμάτη θάρρος και τόλμη.

Σκηνοθεσία: Μάθιου Βον

Σενάριο: Τζέιν Γκόλντμαν, Μάθιου Βον

Πρωταγωνιστούν: Κόλιν Φερθ (Όσκαρ Ά Ανδρικού Ρόλου για το «The King`s Speech – Ο Λόγος του Βασιλιά», Τζούλιαν Μουρ (Όσκαρ Ά Γυναικείου Ρόλου για το «Still Alice: Κάθε Στιγμή Μετράει», Τάρον Εγκερτον, Μαρκ Στρονγκ, Χάλι Μπέρι (Όσκαρ Ά Γυναικείου Ρόλου για το «Monster`s Ball – Ο Χορός των Τεράτων», Ελτον Τζον, Τσάνινγκ Τέιτουμ, Τζεφ Μπρίτζες (Όσκαρ Ά Ανδρικού Ρόλου για το «Crazy Heart»)

Διάρκεια: 123 λεπτά

Τρέιλερ: www.youtube.com/watch?v=xQEkJB3p2NA