«Οι επίκαιροι ρόλοι της γυναίκας», ενημερωτική ημερίδα, 29 Μαρτίου 2017, 17.30, Δημοτικό Σχολείο Ερατεινής

Οι επίκαιροι ρόλοι της γυναίκας

ενημερωτική ημερίδα

29 Μαρτίου 2017, Τετάρτη, 17.30
Δημοτικό Σχολείο Ερατεινής

διοργάνωση:
* Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας Φωκίδας
της Εταιρίας Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας
* Κέντρο Υγείας Ιτέας
* Σύλλογος Γυναικών Ερατεινής
* Σύλλογος Γυναικών Πανόρμου

Δελτίο Τύπου

Ημερίδα
«Οι επίκαιροι ρόλοι της γυναίκας»

Ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Οι επίκαιροι ρόλοι της γυναίκας» διοργανώνει την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017, στις 17.30 στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Ερατεινής η Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας Ν. Φωκίδας της Εταιρίας Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Ιτέας και τους Συλλόγους Γυναικών Πανόρμου και Ερατεινής.

«Μέσα από την εκδήλωση επιδιώκουμε να ενημερώσουμε και να ευαισθητοποιήσουμε την κοινότητα σχετικά με την πολλαπλότητα του ρόλου της γυναίκας στη σημερινή κοινωνία, τις ψυχοσωματικές επιπτώσεις που έχει το άγχος σε αυτή, καθώς και την κατανόηση του πολυφωνικού εαυτού της», σημειώνει η Δήμητρα Σταυρίδη, Κοινωνική Λειτουργός της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας της Εταιρίας Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας.

Στο πρώτο μέρος της ημερίδας θα πραγματοποιηθούν ομιλίες από εκπροσώπους του Κέντρου Υγείας Ιτέας και των Συλλόγων Γυναικών, ενώ στο δεύτερο μέρος θα πραγματοποιηθεί βιωματική άσκηση με τίτλο «Ο πολυφωνικός εαυτός» από τη διεπιστημονική ομάδα της Ε.Κ.Ψ.& Ψ.Υ..

Η ημερίδα είναι αφιερωμένη στην Ημέρα της Γυναίκας (8/3)

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλέφωνα:

Ε.Κ.Ψ. &Ψ.Υ. | 2265022600 (εσωτερικό 105)

Κέντρο Υγείας Ιτέας |2265032224

Πληροφορίες για την Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας θα βρείτε εδώ: www.ekpse.gr, www.facebook.com/ekpse