Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή επιχειρήσεων σε περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στην 4η έκθεση Ελληνικών τροφίμων και ποτών, «ΕΞΠΟΤΡΟΦ και Έλληνες Παραγωγοί», 27 – 30 Ιανουαρίου 2017, Αθήνα

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή επιχειρήσεων
σε περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας
στην 4η έκθεση Ελληνικών τροφίμων και ποτών,
«ΕΞΠΟΤΡΟΦ και Έλληνες Παραγωγοί»,
27 – 30 Ιανουαρίου 2017,
Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας, Αθήνα

pste1

Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας
Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη
Αναπτυξιακού Προγραμματισμού,
Επιχειρηματικότητας και Εξωστρέφειας

Δελτίο Τύπου

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή επιχειρήσεων
σε περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας
στην 4η έκθεση Ελληνικών τροφίμων και ποτών,
«ΕΞΠΟΤΡΟΦ και ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ»

27 – 30 Ιανουαρίου 2017 , Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας εξετάζει το ενδεχόμενο συμμετοχής της στην 4η έκθεση Ελληνικών τροφίμων και ποτών, «ΕΞΠΟΤΡΟΦ και ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ» που θα πραγματοποιηθεί από 27 έως 30 Ιανουαρίου στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας, στην Αθήνα, με επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών που δραστηριοποιούνται εντός της χωρικής της αρμοδιότητας.

Η έκθεση, η οποία πραγματοποιείται για 4η συνεχόμενη χρονιά, είναι αφιερωμένη στον κλάδο των ελληνικών τροφίμων και ποτών και απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες του κλάδου όσο και σε κοινό. Η φετινή EΞΠΟΤΡΟΦ διεξάγεται σε δυο ειδικά διαμορφωμένους χώρους, το HALL 1 – μόνο για επαγγελματίες και το HALL 2 – για κοινό και επαγγελματίες για την καλύτερη προβολή των επιχειρήσεων που συμμετέχουν και την ανάδειξη των παράλληλων εκδηλώσεων που εμπλουτίζουν και δίνουν άλλη δυναμική στην έκθεση.

Οι επιχειρήσεις και οι συνεταιρισμοί που θα αποφασίσουν να συμμετάσχουν, θα λάβουν ειδικό χώρο (~7,5τ.μ. ανά εκθέτη) στο ομαδικά διαμορφωμένο περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στο Hall 2, το οποίο στηρίζεται οργανωτικά και κατά το μεγαλύτερο ποσοστό οικονομικά από την Περιφέρεια.

Το κόστος συμμετοχής για κάθε εκθέτη ανέρχεται στα €400 (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ), το οποίο περιλαμβάνει κόστος μίσθωσης και κατασκευής περιπτέρου.

Παρακαλούμε τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους το συντομότερο, και όχι αργότερα από τις 21 Δεκεμβρίου 2016, συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής προς την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (αποστολή στο e-mail: siozou.e@evia.pste.gov.gr ή στο fax: 2221353555).

Επισημαίνουμε ότι θα δοθεί προτεραιότητα σε επιχειρηματικές δραστηριότητες συνεταιρισμών και ομάδων παραγωγών καθώς επίσης θα ληφθεί μέριμνα στο περίπτερο της Περιφέρειας να υπάρχουν εκθέτες από όλες τις Περιφερειακές Ενότητες.

Σημειώνουμε ότι σε περίπτωση μη συγκέντρωσης ικανοποιητικού αριθμού εκθετών, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας διατηρεί το δικαίωμα ακύρωσης της συμμετοχής στην εν λόγω έκθεση.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Επιχειρηματικότητας και Εξωστρέφειας, (Αρμόδια Υπάλληλος: κα Ελευθερία Σιώζου, Τ. 2221353594 και 6977578754).

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού,
Επιχειρηματικότητας και Εξωστρέφειας
Θεμιστοκλής Χειμάρας