Ταβέρνα «Βάκχος» – Σπιτικό φαγητό στους Δελφούς

Ταβέρνα «Βάκχος»

σπιτικό φαγητό στους Δελφούς

Απόλλωνος 31, Δελφοί
τηλ. 2265083186

www.vakhos.com

Η ταβέρνα «Βάκχος» είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που βασίστηκε στο μεράκι της οικογένειας Θεοδωράκη και την αγάπη τους για την παραδοσιακή Ελληνική κουζίνα, τα αρώματα και τις αναμνήσεις του σπιτικού φαγητού.

Από το 1998 η μαγειρική μας εστιάζεται στα μαγειρευτά αλλά και στα ψητά, στηρίζοντας τους τοπικούς παραγωγούς, σχεδόν όλες οι πρώτες ύλες, προέρχονται από την ευρύτερη περιοχή του Παρνασσού, γαλακτοκομικά, κρέατα, λαχανικά, ακόμα και θαλασσινά από τον τόπο μας.

Χορτοφάγοι, κρεοφάγοι και άνθρωποι με ειδικές δίαιτες (όπως γλουτένη) μας έχουν τιμήσει με σχόλια σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σελίδες προτάσεων εστίασης. Επίσης, ιδιαίτερη τιμή για μας είναι και η συνεχής παρουσία μας σε έγκριτους τουριστικούς οδηγούς όπως Lonely Planet, Guide Routard, Rick Steves, National Geographic κ.ά.

Η ενασχόλησή μας με την εστίαση βασίζεται στην αγάπη μας για το καλό φαγητό, το φαγητό είναι αναμνήσεις, στην κουζίνα του σπιτιού μας τα πιο απλά υλικά είχαν τις πιο υπέροχες μυρωδιές.  Το κορυφαίο χαρακτηριστικό της κουζίνας μας είναι τα εδώδιμα εποχικά που μαζεύουμε ευλαβικά μόνοι  μας όλο τον χρόνο για τη μαγειρική μας.

vakhos1

vakxos3

vakhos5

vakhos6

vakxos2

vakxos4