Κώστας Τσιούστας, πρόεδρος Ευπαλίου: «Ας σταματήσουν να μας εμπαίζουν με τη μεταστέγαση του Αστυνομικού Τμήματος Ευπαλίου» (συνέντευξη στο «Δωρίς Radical»)

Κώστας Τσιούστας, πρόεδρος Ευπαλίου:
«Ας σταματήσουν να μας εμπαίζουν
με τη μεταστέγαση του Αστυνομικού Τμήματος Ευπαλίου»

συνέντευξη στο «Δωρίς Radical»

πηγή: «Δωρίς Radical»

Ανάστατο το Ευπάλιο -για ακόμη μια φορά τους τελευταίους μήνες- με το θέμα που έχει ανακύψει αναφορικά με την αναγκαιότητα μεταστέγασης του Αστυνομικού Τμήματος στο κτίριο του ΚΕΓΕ Ευπαλίου, το οποίο έχει κριθεί κατάλληλο και επαρκές από την Αστυνομική Διεύθυνση Άμφισσας, ώστε να μεταστεγαστούν άμεσα οι υπηρεσίες του ΑΤ για να παραμείνουν στην περιοχή.

Όπως καταγγέλλει ο πρόεδρος του Ευπαλίου, Κώστας Τσιούστας, παρουσιάζονται εκ νέου προσκόμματα αναφορικά με την μετακίνηση από το κτίριο του ΚΕΓΕ των δύο μόνιμων υπαλλήλων (κτηνιάτρου και ιχθυολόγου), ώστε να αξιοποιηθεί ο χώρος για τις υπηρεσίες του Α.Τ.

Ο κ. Τσιούστας, μίλησε στο ΔΩΡΙΣ Radical, για το θέμα, αναδεικνύοντας τον προβληματισμό τόσο του ιδίου, όσο και του συνόλου των πολιτών του Ευπαλίου για το ενδεχόμενο να παρακωλυθεί η διαδικασία σε τέτοιο βαθμό, που να ενέχει ο κίνδυνος μια από τις βασικότερες δημόσιες υπηρεσίες να μετακινηθεί σε άλλο, παρακείμενο χωριό της Δωρίδας, εμβαθύνοντας την ταλαιπωρία των δημοτών.

Η συνέντευξη:
dorisradical.blogspot.gr/2016/11/radically_12.html

Σχετική συζήτηση Κώστα Τσιούστα – Αποστόλη Τσιάμη (πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Γεωπόνων Δημοσίων Υπαλλήλων Φωκίδας), στο Φέισμπουκ:
www.facebook.com/groups/505627322897319/permalink/1018943111565735

1725