Αφιέρωμα στην Αρτοτίνα της εκπομπής «Από τόπο…. σε τόπο»,  με παρουσιαστή τον Χρήστο Μυλωνά, στον Τηλεοπτικό Σταθμό της Βουλής, 30 Μαΐου 2021, 12.00 (Επανάληψη)

Αφιέρωμα στην Αρτοτίνα της εκπομπής «Από τόπο…. σε τόπο»,  με παρουσιαστή τον Χρήστο Μυλωνά, στον Τηλεοπτικό Σταθμό της Βουλής

Κυριακή 30 Μαΐου 2021, 12.00

………………………………

Πρώτη προβολή:

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2021, 12.00

Πολιτιστικός Σύλλογος Αρτοτινών
«Ο Αθανάσιος Διάκος»

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου στις 12:00 το μεσημέρι θα προβληθεί η εκπομπή «Από τόπο…. σε τόπο» με παρουσιαστή τον Χρήστο Μυλωνά, με αφιέρωμα στην Αρτοτίνα Φωκίδας από την τηλεόραση της Βουλής.

Το «Από τόπο…. σε τόπο», που μεταδίδεται ως γνωστόν με μεγάλη επιτυχία κάθε Κυριακή απ’ την τηλεόραση της Βουλής, είναι πρώτο σε τηλεθέαση σε Ελλάδα και σε εξωτερικό και αποτελεί αναμφίβολα έναν «Φάρο Πολιτισμού» για την Πατρίδα μας, σε τόσο δύσκολους καιρούς.

Η εκπομπή θα αναδείξει τα ήθη, τα έθιμα και τις ομορφιές του τόπου μας, σε συνδυασμό με τους μεγάλους ήρωες της Επανάστασης του 1821, που γεννήθηκαν στο χωριό μας (Αθανάσιο Διάκο, Σκαλτσοδήμο, Ανδρίτσο Σαφάκα, Λουκά Καλιακούδα κ.ά.)

Βρισκόμαστε στις επάλξεις ώστε, να συνεχίσουμε να προβάλλουμε και να ενισχύουμε στον πολιτιστικό τομέα, το υπέροχο χωριό μας.

Με τιμή,

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Αρτοτινών «Ο Αθανάσιος Διάκος»