Εθελοντική Αιμοδοσία στην Άμφισσα, διοργάνωση: Δ.Ε.Ε.Π. Φωκίδας της Νέας Δημοκρατίας, 12 Απριλίου 2021, 17.30, Πνευματικό Κέντρο Άμφισσας

Εθελοντική Αιμοδοσία στην Άμφισσα!

Δευτέρα 12 Απριλίου 2021, 17.30
Πνευματικό Κέντρο Άμφισσας

Αγαπητοί φίλες και φίλοι,

η χρονιά που διανύουμε συνεχίζει να δοκιμάζει την καθημερινότητα και τις ζωές μας. Η επέλαση του COVID-19 ακόμη στέκεται εμπόδιο στην κανονικότητα μας, με αποτέλεσμα να περιορίζουμε τις δραστηριότητες μας. Η μάχη ενάντια σε αυτόν τον αόρατο εχθρό συνεχίζεται, όχι απλώς με περιορισμούς, αλλά με τις ορθές κυβερνητικές  πολιτικές και κοινωνικές παρεμβάσεις. Ο αγώνας και οι κόποι όλων μας δικαιώνονται, με αποτέλεσμα να φτάνουμε προς το τέλος.

Ένα από τα πράγματα που δεν έχουν μεταβληθεί στο ελάχιστο, είναι η ανάγκη για στήριξη και αλληλεγγύη. Μία σημαντικότατη έκφανση τους είναι η στήριξη των ευπαθών και πασχόντων συνανθρώπων μας. Οι ανάγκες σε εθελοντικά προσφερόμενο αίμα έχουν μείνει υψηλά σταθερές, όμως η προσφορά για να τις καλύψει σε πολλές περιπτώσεις δεν επαρκεί.

Στο πλαίσιο ανταπόκρισής μας σε αυτή την διαρκή πρόκληση, σας προσκαλούμε στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνει η Δ.Ε.Ε.Π. ΝΔ Φωκίδας μαζί με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Άμφισσας «Οι Άγιοι Ανάργυροι» στις 12 Απριλίου 2021 μετά τις 17.30 στον φιλόξενο χώρο του Πνευματικού Κέντρου Άμφισσας.

Η συμμετοχή όλων μας είναι επιτακτική για την ασφαλή και ποιοτική καθημερινότητα ορισμένων συμπολιτών μας. Είναι καθήκον μας να στεκόμαστε στο πλευρό τους.

«Δίνουμε Ζωή ,είναι στο Αίμα μας»

#ΔίνουμεΑίμα #μένουμε_ασφαλείς #ΔΕΕΠΝΔΦωκίδας

Γραφείο Τύπου Δ.Ε.Ε.Π. ΝΔ Φωκίδας