Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ Δήμου Δωρίδος και Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών (Ο.Α.Κ.Α.)

Λιδωρίκι, 9/4/2021

ΔΕΛΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ Δήμου Δωρίδος και Ο.Α.Κ.Α.

Γ. Καπεντζώνης: «Ο αθλητισμός κεφάλαιο που συνεχώς αναπτύσσεται στο Δήμο μας»

Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Δωρίδος και του Ν.Π.Ι.Δ. με την επωνυμία «Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών- Σπύρος Λούης (O.A.Κ.A.}» υπεγράφη την Πέμπτη 8 Απριλίου 2021 στην έδρα του φορέα στο Μαρούσι Αττικής. Το Δήμο Δωρίδος εκπροσώπησε ο Δήμαρχος Δωρίδος κ. Γιώργος Καπεντζώνης και το  «Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών- Σπύρος Λούης» ο Συντονιστής και Γενικός Διευθυντή του κ. Κωνσταντίνος Χαλιορής.

 Ενδεικτικά το αντικείμενο της συνεργασίας περιλαμβάνει:

  • Τη συνεργασία με όλες τις δομές του Ο.Α.Κ.Α.
  • Την ανάπτυξη σχέσεων συνεργασίας των αθλητικών σωματείων που έχουν την έδρα τους στο Δήμο Δωρίδος και την ελεύθερη πρόσβαση αυτών στις εγκαταστάσεις και  τις δομές του Ο.Α.Κ.Α.
  • Τη δωρεάν παραχώρηση αθλητικού υλικού που θα τυγχάνει προς αντικατάσταση από το Ο.Α.Κ.Α. και την παραλαβή του από το Δήμο Δωρίδος.
  • Δράσεις των σχολείων του Δήμου Δωρίδος στις εγκαταστάσεις του Ο.Α.Κ.Α. στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών εκδρομών.
  • Τη μεταφορά και ανταλλαγή τεχνογνωσίας.

Ο Δήμαρχος Δωρίδος, κ. Γεώργος Καπεντζώνης, ευχαρίστησε τον Δωριέα Συντονιστή και Γενικό Διευθυντή του Ο.Α.Κ.Α. κ. Κωνσταντίνο Χαλιορή για τη συμβολή του στην κατάρτιση του μνημονίου συνεργασίας, το οποίο αποτελεί επιστέγασμα και συνέχεια την πολύπλευρης συνεργασίας που είχε ήδη αναπτυχθεί. Σε δήλωσή του ο κ. Καπεντζώνης σημείωσε: «Το κεφάλαιο αθλητισμός στο Δήμο μας αποτελεί ενότητα ύψιστης σημασίας, γνωρίζοντας τη σημασία που έχει για τη ζωή νέων, αλλά και μεγαλύτερης ηλικίας συμπολιτών μας. Ο Δήμος με μεθοδικές κινήσεις τα τελευταία χρόνια βελτιώνει τις αθλητικές του υποδομές και αναπτύσσει συνεργασίες , όπως αυτή στην παρούσα φάση με το Ο.Α.Κ.Α., προσφέροντας αφενός καλύτερες υπηρεσίες και αφετέρου τη δυνατότητα πρόσβασης σε παραστάσεις αθλητισμού του κορυφαίου επιπέδου».

<><><><><><><><><><><>

Από την επίσκεψη του δημάρχου Δωρίδος στο ΟΑΚΑ…