Νέο μπασκετικό ξεκίνημα, με τη Γυμναστική Ακαδημία Συνεργασίας Άμφισσας και τους προπονητές Δημήτρη Λαλά και Νίκο Παπούλια

Νέο μπασκετικό ξεκίνημα, με τη Γυμναστική Ακαδημία Συνεργασίας Άμφισσας και τους προπονητές Δημήτρη Λαλά και Νίκο Παπούλια

Δελτίο Τύπου

Ένα νέο μπασκετικό ξεκίνημα γίνεται στην πρωτεύουσα της Φωκίδας με τη δημιουργία ενός νέου συλλόγου, της «ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ  ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ  ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ   ΑΜΦΙΣΣΑΣ» (ΓΑΣ  Άμφισσας).

Το νέο αθλητικό σωματείο αποτελεί εξέλιξη του Συλλόγου «ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΜΦΙΣΣΑΣ», ως προς την αγωνιστική παρουσία μιας πλέον ολοκληρωμένης ομάδας, μένοντας παράλληλα πιστό στις αρχές και τις αξίες που για περισσότερο από μια δεκαετία κατέστησαν την «Ακαδημία Αθλ. Άμφισσας» έναν αξιόλογο Σύλλογο που τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους πάρα πολλοί γονείς για τα παιδιά τους.

Στοχεύουμε στη σωστή καλλιέργεια του αθλήματος στις μικρές ηλικίες, καθώς και στην αγωνιστική παρουσία της ομάδος στα τμήματα παμπαίδων, παίδων και αντρών.

Υπεύθυνοι προπονητές είναι ο κ. Δημήτρης Λαλάς, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής Παν. Αθηνών και ο κ. Παπούλιας Νίκος, Προπονητής Καλαθοσφαίρισης. Την ομάδα στελεχώνουν, επίσης, άνθρωποι που έχουν ασχοληθεί με το μπάσκετ και έχουν αποδείξει έμπρακτα την αγάπη τους για το άθλημα και με διάθεση να προσφέρουν σε μια νέα προσπάθεια.

Εγγραφές στα τμήματα υποδομής γίνονται κατόπιν επικοινωνίας με τους υπεύθυνους προπονητές και στα τηλέφωνα: 6944617099 (Παπούλιας Νίκος) και 6946642243 (Λαλάς Δημήτρης).

Το πρόγραμμα προπονήσεων θα ανακοινωθεί σύντομα και όταν ψηφιστεί από το Δημοτικό Συμβούλιο.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ                                                     Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

          ΓΑΤΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ                                                                               ΛΑΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ