Αγώνες μπάσκετ 3Χ3, διαγωνισμός τριπόντων και βράβευση των κοριτσιών του Μάκαρου Άμφισσας, έναρξη των εκδηλώσεων, 6 Αυγούστου 2020, 19.00, Προαύλιο Δημοτικού Σχολείου Αγίας Ευθυμίας («Σκαρίμπεια 2020»)

«Σκαρίμπεια 2020»

Αγώνες μπάσκετ 3Χ3, διαγωνισμός τριπόντων και βράβευση των κοριτσιών του Μάκαρου Άμφισσας

Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020, 19.00
Προαύλιο Δημοτικού Σχολείου Αγίας Ευθυμίας

Αγώνες μπάσκετ 3Χ3, διαγωνισμός τριπόντων και βράβευση των κοριτσιών του Μάκαρου Άμφισσας

Τα ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΑ 2020 συνεχίζονται αύριο 6 Αυγούστου και ώρα 7.00 μ.μ., στην Αγία Ευθυμία, με βραδιά μπάσκετ. Θα υπάρξουν αγώνες 3Χ3 και διαγωνισμός τριπόντων. Επίσης, ο Σύλλογος Αγιοευθυμιωτών θα τιμήσει τα κορίτσια του Μάκαρου Άμφισσας για τις φετινές επιτυχίες τους.

Ετοιμάστε την ομάδα σας και ελάτε, αύριο το απόγευμα, στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Αγίας Ευθυμίας.

Σκαρίμπεια 2020

Πολιτιστικές Εκδηλώσεις Αγίας Ευθυμίας

2 – 15 Αυγούστου 2020

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΑ 2020 είναι προσαρμοσμένο στα δεδομένα των ειδικών συνθηκών που βιώνει ολόκληρος ο πλανήτης. Τα ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΑ θα πραγματοποιηθούν για 26η συνεχή χρονιά στην Αγία Ευθυμία, τη γενέτειρα του Γιάννη Σκαρίμπα και διοργανώνονται από τον Οργανισμό Πολιτιστικής Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας (ΟΠΑΣΤΕ), την Κοινότητα Αγίας Ευθυμίας και τον Σύλλογο Αγιοευθυμιωτών «Ο Άγιος Ευθύμιος».

Οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά τους χορηγούς των εκδηλώσεών: την ΕΥΔΑΠ ΑΕ, την ΓΑΛΑΞΙΔΙ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΑΕ, το ΜΥ ΚΤΕΟ, το Φαρμακείο της ΣΤΕΛΙΝΑΣ ΨΙΜΟΥΛΗ και τα ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΒΟΥΝΙΧΩΡΑΣ του ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΑΡΤΣΩΤΑ.