Ελπιδοφόρα η συμμετοχή του Ναυτικού Ομίλου Ιτέας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Κατηγοριών (25 – 26/7/2020, Πάτρα)

Ελπιδοφόρα η συμμετοχή του Ναυτικού Ομίλου Ιτέας
στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Κατηγοριών

25 – 26/7/2020, Πάτρα

Δελτίο Τύπου

Το διήμερο 25 – 26/7/2020 διεξήχθη στο κολυμβητήριο της Πάτρας το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης κατηγοριών. Η αγωνιστική ομάδα του ΝΟΙ για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου μετείχε με πέντε (5) αθλητές.

Στην κατηγορία Παίδων με τους:

1. Καϊλα Παναγιώτη (50 ελεύθερο – 100 ελεύθερο)
2. Νικολάου Δημήτριο (50 ελεύθερο – 100 ελεύθερο – 200 ελεύθερο)
3. Σαϊτη Κωνσταντίνο (50 ελεύθερο – 100 ελεύθερο – 50 πεταλούδα)

Και στην κατηγορία Παμπαίδων Α & Β με τους:

1. Αρβανιτά Λάμπρο (50 ελεύθερο – 100 ελεύθερο – 50 πεταλούδα)
2. Καρλιαύτη Κωνσταντίνο (50 ελεύθερο – 50 πρόσθιο)

Τα «Δελφίνια» του ΝΟΙ πραγματοποίησαν εκπληκτικές επιδόσεις βελτιώνοντας τα ατομικά τους ρεκόρ ενώ και οι πέντε (5) αθλητές μας κατέλαβαν θέσεις μέσα στην πρώτη οκτάδα των αγωνισμάτων και των ηλικιών που μετείχαν.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι και οι πέντε (5) αθλητές μας με τις επιδόσεις τους εξασφάλισαν την συμμετοχή τους στο προσεχές Χειμερινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της περιόδου 2020-2021 γεγονός που καθιστά τον ΝΟΙ στην ελιτ του Ελληνικού Υγρού Στίβου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αθλητής μας Αρβανιτάς Λάμπρος στην πρώτη του συμμετοχή σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κατάφερε να εξασφαλίσει τα όρια και στα τρία αγωνίσματα που συμμετείχε για το επόμενο Χειμερινό Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές μας! Τους ευχόμαστε υγεία, πρόοδο και ευτυχία σε όλες τις πτυχές της προσωπικής τους ζωής.

Πολλά συγχαρητήρια και στους προπονητές των αγωνιστικών και προαγωνιστικών ομάδων του ΝΟΙ κ. Λαλλά Κωνσταντίνο και κ. Παπαλάιο Ηλία για την μεθοδική, πειθαρχημένη και παραγωγική δουλειά τους όλα αυτά τα χρόνια, καρπούς της οποίας δρέπουμε σήμερα όλοι όσοι βρισκόμαστε κοντά στον ΝΟΙ.

Ιδιαίτερη αναφορά και πολλά μπράβο πρέπει να δώσουμε και στον «αιμοδότη» των αγωνιστικών τμημάτων του ΝΟΙ, δηλαδή τις ακαδημίες και τα τμήματα υποδομών του συλλόγου που χωρίς αυτά δεν θα υπήρχε αγωνιστικό τμήμα. Πολλά ΜΠΡΑΒΟ λοιπόν, στο προπονητικό σχήμα των ακαδημιών του ΝΟΙ που απαρτίζεται από τις κυρίες Γιογάκη Κατερίνα, Ελμαλή Μαριανώτα, Λύτρα Χαρά και Μαντάνοβιτς Ζωή για την καταπληκτική και γεμάτη μεράκι δουλειά που κάνουν καθημερινά στα «μικρά δελφινάκια» του ΝΟΙ.

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στον ΝΟΙ με αποτέλεσμα την παρουσία 200 και πλέον μικρών αθλητών, από όλο τον Δήμο Δελφών και όχι μόνο, καθημερινά στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ιτέας.

Τέλος οφείλουμε να ευχαριστήσουμε δημοσίως την ηγεσία του Δήμου Δελφών, τον Δήμαρχο κ. Παναγιώτη Ταγκαλή, τον Αντιδήμαρχο κ. Γεώργιο Τσατσαρώνη, τον υπεύθυνο αντιδήμαρχο για αθλητικές εγκαταστάσεις τον κ. Γρίβα Ευθύμιο, τον υπεύθυνο συντήρησης κολυμβητηρίου κ. Καλλία Γεώργιο καθώς και το προσωπικό καθαριότητας του Δήμου Δελφών για τον καθημερινό αγώνα που καταβάλλουν ώστε το κολυμβητήριο να λειτουργεί απρόσκοπτα και σε καθημερινή βάση, διότι χωρίς κολυμβητήριο τίποτα από τα παραπάνω επιτεύγματα δεν θα είχε πραγματοποιηθεί.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους χορηγούς μας που μας στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια.
Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς και σας ευχόμαστε υγεία και καλό καλοκαίρι.

Εκ του Δ.Σ