Συγχαρητήρια του δημάρχου Δωρίδας, Γιώργου Καπεντζώνη, στους επιτυχόντες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Συγχαρητήρια του δημάρχου Δωρίδας, Γιώργου Καπεντζώνη,
στους επιτυχόντες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

ddoridas

Ευχετήριο μήνυμα του Δημάρχου Δωρίδος, κ. Γιώργου Καπεντζώνη,
για τους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων.

Θα ήθελα να συγχαρώ θερμά τους μαθητές και τις μαθήτριες του Δήμου μας, για την επιτυχία τους στις πανελλαδικές εξετάσεις.

Η επιμονή  και η αφοσίωση στο στόχο, η κοπιαστική εργασία αλλά και η πολύπλευρη στήριξη και συμπαράσταση γονιών και δασκάλων, έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα και τη γενναιόδωρη επιβράβευση της συνολικής προσπάθειάς σας, που είναι η εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, το εφαλτήριο για την περαιτέρω σταδιοδρομία σας.

Από σήμερα ξεκινά μια νέα σελίδα στη ζωή σας, ένας νέος αγώνας για γνώσεις, αναζητήσεις, προοπτικές και προκλήσεις, χρήσιμες  για την επαγγελματική και κοινωνική σας καταξίωση αλλά και την κοινωνία στο σύνολό της,  που ειδικά σήμερα χρειάζεται τη συνδρομή και  συμβολή σας.

Συγχαρητήρια και στους  υπόλοιπους υποψηφίους, για την προσπάθεια και τη συμμετοχή σας και σας διαβεβαιώνω ότι θα έχετε  πολλές ευκαιρίες να καλλιεργήσετε τις δεξιότητες και ικανότητές σας και να επιτύχετε στο στίβο της ζωής, σε διαφορετικό επίπεδο.

Εύχομαι  το καλύτερο για τη συνέχεια , καλές σπουδές, με άπειρα εφόδια και γνώσεις, για τη δημιουργία ενός καλύτερου και δικαιότερου κόσμου.

Ο Δήμαρχος Δωρίδος
Γιώργος Καπεντζώνης