Έξι μετάλλια κέρδισαν η Προαγωνιστική και η Αγωνιστική Ομάδα Κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Ιτέας στη Χειμερινή Ημερίδα Ορίων

Έξι μετάλλια κέρδισαν η Προαγωνιστική και η Αγωνιστική Ομάδα Κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Ιτέας στη Χειμερινή Ημερίδα Ορίων

Δελτίο Τύπου

Στις 25 Ιανουαρίου 2020, η Προαγωνιστική και η Αγωνιστική Ομάδα Κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Ιτέας πήραν μέρος στη Χειμερινή Ημερίδα Ορίων που διεξήχθη στο Κολυμβητήριο της Χαλκίδας.

Η Αγωνιστική Ομάδα απαρτίζονταν από τους αθλητές: Κωνσταντίνος Καρλιαύτης, Δημήτριος Νικολάου και Κωνσταντίνος Σαΐτης. Και οι τρεις αθλητές βελτίωσαν τις ατομικές επιδόσεις τους και ιδιαίτερα ο Δημήτριος Νικολάου έδειξε ότι είναι πολύ κοντά στο να πιάσει τα όρια συμμετοχής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, σε μια δύσκολη κατηγορία όπως είναι αυτή των Εφήβων.

Η Προαγωνιστική Ομάδα κατέκτησε 6 μετάλλια, 3 χρυσά – 2 ασημένια – 1 χάλκινο και όλοι οι αθλητές βελτίωσαν κατά πολύ τις ατομικές επιδόσεις τους. Οι αθλητές – αθλήτριες που μετείχαν ήσαν: Φωκίων Βελικάρης, Παρασκευή Βλάχου, Γιώργος Καρλιαύτης, Αλεξάνδρα Κούκιου, Γιώργος Μπράτσος, Γραμματική Πανοπούλου (1 χρυσό, 1 ασημένιο, 1 χάλκινο), Γεωργία Πλατσούρα, Δήμητρα Πλατσούρα, Στεφανία Ρίτσο, Εβίνα Σκούτα και Νίκος Χολέβας (2 χρυσά, 1 ασημένιο).

Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να κάνουμε στον Νικόλαο Χολέβα, που με επίδοση 29.47 στα 50 μ. Ελεύθερο βρίσκεται στους κορυφαίους αθλητές της Ελλάδας στην ηλικία των 12 ετών και στη Γραμματική Πανοπούλου που με τις επιδόσεις της 34.83 στα 50 μ. Πεταλούδα και 1.11.92 στα 100 μ. Ελεύθερο βρίσκεται στις κορυφαίες αθλήτριες της χώρας μας στην ηλικία των 12 ετών.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες μας και ευχόμαστε καλή συνέχεια για όλη την αγωνιστική περίοδο της νέας χρονιάς.

Πολλά συγχαρητήρια στους προπονητές μας Κωνσταντίνο Λαλλά και Ηλία Παπαλάιο για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν εδώ και χρόνια στον όμιλό μας.

 Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Ιτέας