«Πράσινο Σπίτι» (Άμφισσα, κατάστημα βιολογικών και τοπικών προϊόντων του Κοινωνικού Συνεταιρισμού Π.Ε. – Κοι.Σ.Π.Ε. Φωκίδας)

κατάστημα βιολογικών και τοπικών προϊόντων του Κοινωνικού Συνεταιρισμού Π.Ε. (Κοι.Σ.Π.Ε.) Φωκίδας
Γιαγτζή 7, Άμφισσα, τηλ. 2265028507

Ωράριο λειτουργίας

από Δευτέρα έως Σάββατο: 9.00 – 14.00

https://www.koispefokidas.gr


Το κατάστημα βιολογικών προϊόντων «Πράσινο Σπίτι» ιδρύθηκε το 2009 και αποτελεί το πρώτο κατάστημα στο Νομό με προϊόντα αποκλειστικά αυτού του είδους, προσφέροντας διαρκή απασχόληση και εκπαίδευση σε λήπτες υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Στόχος του είναι η όσο το δυνατόν ήπια ένταξη ατόμων με ψυχοκοινωνικά προβλήματα στην εργασιακή απασχόληση και κοινωνική αποκατάσταση.

Στο κατάστημά μας ο πελάτης μπορεί να βρει όλα σχεδόν τα βιολογικά προϊόντα, τα οποία είναι πιστοποιημένα. Υπάρχουν προϊόντα που απευθύνονται σε όλη την κοινότητα, αλλά και σε συγκεκριμένες ομάδες ή άτομα που επιθυμούν ένα πιο υγιεινό τρόπο διατροφής. Ενδεικτικά σε άτομα με προβλήματα υγείας, όπως δυσανεξία στη γλουτένη, στη λακτόζη, με προβλήματα σακχάρου, εντέρου και άλλα. Στις ειδικές ομάδες περιλαμβάνονται αθλητές, γιατροί κ.ά. Επιπλέον διαθέτουμε οικολογικά απορρυπαντικά και καθαριστικά ή είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας που είναι φιλικά προς το περιβάλλον. Τέλος παρέχουμε την δυνατότητα να παραγγείλουμε οποιοδήποτε βιολογικό προϊόν επιθυμεί ο πελάτης. Στους άμεσους στόχους μας είναι ο εμπλουτισμός του καταστήματος με πιστοποιημένα βιολογικά προϊόντα παραγωγών της ευρύτερης περιοχής μας.

Όλοι οι πελάτες μας είναι συνειδητοποιημένοι όταν έρχονται στον Συνεταιρισμό να κάνουν τις αγορές τους, γιατί εκτός από δικό τους όφελος συμβάλλουν στην εκπλήρωση της κοινωνικής μας αποστολής, που είναι η επανένταξη των ανθρώπων με προβλήματα ψυχικής υγείας στο κοινωνικό σύνολο και στην καταπολέμηση του στίγματος της ψυχικής ασθένειας.

Με την φιλική μας εξυπηρέτηση και τις προσιτές τιμές είμαστε πάντοτε στην διάθεσή σας.