Η Σοφία Αναγνωστάκου – Παυλοστάθη υποψήφια δημοτική σύμβουλος (Δ.Ε. Ιτέας) με την Ανανεωτική Δύναμη Δήμου Δελφών (υποψήφιος δήμαρχος Δελφών: Θανάσης Παναγιωτόπουλος)

Η Σοφία Αναγνωστάκου – Παυλοστάθη
υποψήφια δημοτική σύμβουλος (Δ.Ε. Ιτέας)
με την Ανανεωτική Δύναμη Δήμου Δελφών
(υποψήφιος δήμαρχος Δελφών: Θανάσης Παναγιωτόπουλος)

Γεννήθηκα το 1978. Κατάγομαι και κατοικώ μόνιμα στην Ιτέα Φωκίδος. Σπούδασα Γεωπόνος με ειδίκευση στην Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Τις μεταπτυχιακές μου σπουδές τις έκανα στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών με αντικείμενο τη Διατροφή και Δημόσια Υγεία.

Τα τελευταία 15 χρόνια δραστηριοποιούμαι ως σύμβουλος επιχειρήσεων τροφίμων στον τομέα του ποιοτικού ελέγχου, με ειδίκευση στην επιτραπέζια ελιά. Η οικογενειακή μας ενασχόληση επί σειρά ετών με το αντικείμενο της ελιάς, πρόσφατα με ώθησε να ξεκινήσω μια δραστηριότητα έκθεσης και προώθησης της ελιάς και των προϊόντων της, σε χώρο που θα δώσει προστιθέμενη αξία στο προϊόν, το οποίο αποτελεί σήμα κατατεθέν της περιοχής μας.

Μέσα από τη διαρκή ενασχόληση με τα κοινά και τους διαφόρους συλλόγους που δραστηριοποιούνται στην πόλη μας, τα τελευταία 5 χρόνια ασχολούμαι συστηματικά με τη λειτουργία του Ναυτικού Ομίλου Ιτέας. Από τη θέση της προέδρου, προσπαθούμε καθημερινά με τους συνεργάτες μου να προωθήσουμε τα αθλήματα του υγρού στίβου στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Δελφών. Στο πλαίσιο αυτό, δημιουργούμε συνθήκες, οι οποίες συμβάλλουν αποτελεσματικά στην προαγωγή του αθλητικού τουρισμού στην περιοχή μας. Αγώνες κολύμβησης, τουρνουά υδατοσφαίρισης, φιλοξενίες ομάδων για προετοιμασία, καθώς και το καθιερωμένο πια διεθνές τουρνουά υδατοσφαίρισης Pythia Cup, που φιλοξενεί ετήσια γυναικείες εθνικές ομάδες από όλον τον κόσμο.

Η Ιτέα είναι ο τόπος που μεγάλωσα και δημιούργησα οικογένεια. Η αγάπη και το ειλικρινές ενδιαφέρον για την πόλη μου και τους κατοίκους της, με οδήγησε στην απόφαση του να θέσω υποψηφιότητα ως δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Ανανεωτική Δύναμη του Δήμου Δελφών» και τον υποψήφιο Δήμαρχο, Θανάση Παναγιωτόπουλο, που θεωρώ ότι αναμφισβήτητα είναι ένας άνθρωπος με όραμα, που έχει ήδη θέσει γερές βάσεις για την ανάπτυξη του τόπου μας τα επόμενα χρόνια. Γι’ αυτή την ανάπτυξη που και εγώ οραματίζομαι, σαν κάτοικος και λάτρης της περιοχής, προτίθεμαι να δουλέψω σκληρά, τίμια, με απόλυτη διαφάνεια, αλλά και αποτελεσματικά, στο πλάι άξιων συνεργατών.