Η Κατερίνα Καλπούζου – Τηλιγάδα υποψήφια δημοτική σύμβουλος (Δ.Ε. Ιτέας) με την Ανανεωτική Δύναμη Δήμου Δελφών (υποψήφιος δήμαρχος Δελφών: Θανάσης Παναγιωτόπουλος)

Η Κατερίνα Καλπούζου – Τηλιγάδα
υποψήφια δημοτική σύμβουλος (Δ.Ε. Ιτέας)
με την Ανανεωτική Δύναμη Δήμου Δελφών
(υποψήφιος δήμαρχος Δελφών: Θανάσης Παναγιωτόπουλος)

Είμαι η Κατερίνα Καλπούζου Τηλιγάδα.

Γονείς μου είναι ο Γεώργιος και η Ειρήνη Καλπούζου. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Άμφισσα. Κατέχω πτυχίο βοηθού Λογιστηρίου και έχω εργαστεί σε λογιστικά γραφεία σε Άμφισσα και Μύκονο. Είμαι παντρεμένη με τον Δημήτρη Τηλιγάδα και έχω δύο κόρες, την Ειρήνη και τη Μαρία που είναι φοιτήτριες.

Μένω μόνιμα στην Ιτέα από το 1990 και δραστηριοποιούμαι στα κοινά μέσα από την ενεργό συμμετοχή μου σε Συλλόγους όπως:

Γονέων και Κηδεμόνων σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης και σαν πρόεδρος κατασκευάσαμε για πρώτη φορά ράμπα για Αμεα σε δημοτικό και γυμνάσιο, πάντα σε συνεργασία με τους διευθυντές των σχολείων.

Στον Ναυτικό Όμιλο Ιτέας σαν γενική γραμματέας και αργότερα σαν έφορος κολύμβησης, με μεγάλες διοργανώσεις για τη περιοχή μας όπως τα Πύθια και τα Δελφίνια.

Στον Γυμναστικό Σύλλογο Ιτέας σαν έφορος του τένις και αργότερα σαν ειδικός γραμματέας, με πετυχημένες διοργανώσεις όπως το τουρνουά τένις. Πραγματοποιήσαμε εργασίες συντήρησης και ανακατασκευής στο γήπεδο του τένις και στόχος μας είναι η κατασκευή δύο καινούργιων γηπέδων όπου θα μπορούμε να φιλοξενούμε Πανελλήνιους Αγώνες στην Ιτέα. Έχει γίνει
αποδοχή της δωρεάς της μελέτης και βρισκόμαστε στο στάδιο της Δημοπράτησης.

Στην Ζωοφιλική Ομάδα Ιτέας σαν γενική γραμματέας. Με την βοήθεια της Δημοτικής αρχής καταφέραμε να στειρώσουμε και να εμβολιάσουμε πάνω από 150 σκύλους. Μπορέσαμε και θεραπεύσουμε δεκάδες σκύλους, φροντίσαμε να βρούνε σπίτι πολλά αδέσποτα (τα οποία πρώτα τα τσιπάραμε ώστε να μην ξανακαταλήξουν στον δρόμο). Καταφέραμε να έχουμε τρεις αξιόλογους κτηνιάτρους στην διάθεσή μας που καλύπτουν τις ανάγκες μας. Τα αδέσποτα μας έχουν καθημερινά την τροφή και τα φάρμακα που τους χρειάζονται.

Έχουμε δημιουργήσει ένα καταφύγιο φιλοξενίας ζώων ώστε να τα απομακρύνουμε από την παραλιακή ζώνη που κυκλοφορούσαν ελεύθερα και σκοπό έχουμε να κατασκευάσουμε καινούργιο καταφύγιο Ευρωπαϊκών προδιαγραφών καθώς και πάρκο δεσποζόμενων ζώων για ένα πιο καθαρό περιβάλλον. Είχα την χαρά να ανήκω στην ομάδα που προσπάθησε να ξαναδώσει την χαμένη της αίγλη στις Αποκριάτικες εκδηλώσεις της πόλης μας με μεγάλη επιτυχία καθώς οι συμμετοχές φέτος ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο.

Στον Πολιτιστικό Σύλλογο «Ο Δεσμός» σαν ενεργό μέλος συμμετέχω στην διοργάνωση εκδηλώσεων που κρατούν την παράδοση και την μνήμη της πόλης μας ζωντανή.

ΑΥΤΗ η προσπάθεια πρέπει να συνεχιστεί για το καλό της πόλης μας.

Αυτό με ώθησε να προχωρήσω σε ένα χώρο ευρύτερων δραστηριοτήτων, την Τοπική Αυτοδιοίκηση, και να διεκδικήσω μέσο της ψήφο σας κάτι καλύτερο με το συνδυασμό του Θανάση Παναγιωτόπουλου, Ανανεωτική Δύναμη Δήμου Δελφών, γιατί η επιθυμία μου για καλύτερες συνθήκες ζωής με σύγχρονες υποδομές και σεβασμό στο περιβάλλον, μπορεί μόνο μέσα από αυτή τη συνεργασία να υλοποιηθεί!

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Κατερίνα Καλπούζου – Τηλιγάδα
Yποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στην ΔΕ Ιτέας
με τον Αθανάσιο Πανγιωτόπουλο