«Κουδούνια Φιλίας», 13 – 14 Μαΐου 2019, Ιτέα – Άμφισσα

Κουδούνια Φιλίας

13 Μαΐου 2019, 17.30, συνάντηση: Μώλος Ιτέας

14 Μαΐου 2019, 10.00, συνάντηση: Πλατεία Ησαΐα, Άμφισσα

<><><><><><><><><><><><><>

ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Official Site: www.bestbuddiesgreece.gr

Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας
www.ekpse.gr

Δελτίο Τύπου
Ιτέα και Άμφισσα γίνονται σταθμοί μιας ξεχωριστής κοινωνικής εκστρατείας

Κουδούνια Φιλίας 13 και 14 Μαΐου (Δευτέρα και Τρίτη)

Για 3η συνεχή χρονιά, δημιουργούμε μαζί τη μεγαλύτερη εκστρατεία φιλίας που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ στην Ελλάδα! «Κουδούνια Φιλίας – Best Buddies Friendship Bells 2019»
Τα «Κουδούνια Φιλίας», είναι μία ιδέα που γεννήθηκε από την ανάγκη μας, να επικοινωνήσουμε το μήνυμα της φιλίας, της ισότητας, της αποδοχής και της ένταξης των ατόμων με νοητική υστέρηση ή/και άλλες αναπτυξιακές δυσκολίες.
Οι νέοι που επωφελούνται από το πρόγραμμα Φιλαράκια Ελλάδας – Best Buddies Greece & η εθελοντική ομάδα του οργανισμού δημιούργησαν & κατασκεύασαν τα πιο όμορφα & πολύχρωμα κουδούνια αγάπης & ισότητας!
Στις 13 & 14 Μαΐου, το μήνυμα «Η Φιλία είναι Δώρο» θα διαδοθεί μέσω της εκστρατείας μας, όπου δεκάδες κουδούνια θα κρεμαστούν σε διάφορα σημεία σε Άμφισσα και Ιτέα
 Δευτέρα 13/5, Ώρα 17.30π.μ _ Συνάντηση στον Μώλο Ιτέας
 Τρίτη 14/5, Ώρα 10.00π.μ _ Συνάντηση στην πλατεία Ησαΐα

Μαζί με μέλη και θεραπευτές της Εταιρίας Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας πολύτιμοι συνεργάτες θα είναι το ΚΔΑΠ Ιτέας, το Ειδικό Δημοτικό Άμφισσας, το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Άμφισσας, το ΚΑΠΗ Ιτέας και η Εστία Άγιος Νικόλαος.

Ψάξε – Βρες – Πάρτο! Τα Κουδούνια Φιλίας, είναι στη διάθεση όποιου τα βρίσκει, προτρέποντάς τον να ανεβάσει φωτογραφία του κουδουνιού στα social media με hashtags #LetsBeFriends #BestBuddiesBells #Filarakia.

Με αυτόν τον τρόπο συμμετέχουμε ενεργά στην κοινωνικοποίηση των νέων με νοητική υστέρηση ή/ και άλλες αναπτυξιακές δυσκολίες.

Η εκστρατεία θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της προώθησης και προβολής του 6ου Περιπάτου φιλίας, που φέτος θα γίνει το Σάββατο 22 Ιουνίου, στις 10.00 π.μ., στην Πλ. Συντάγματος.

Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθήστε τους παρακάτω τρόπους:
www.bestbuddiesgreece.gr, bestbuddiesgreece@gmail.com, FBEvent: https://urlzs.com/1TWS

Για περισσότερες πληροφορίες:
Ιωάννα Καλλία, Συντονίστρια Παραρτήματος Best Buddies Άμφισσας
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22650 22600