Εκδήλωση απονομής του βραβείου «Γεώργιος Χατζής – Νίκος Κυριακού», 29 Απριλίου 2019, 18.00, Πνευματικό Κέντρο Αγίας Ευθυμίας

Εκδήλωση απονομής του βραβείου «Γεώργιος Χατζής – Νίκος Κυριακού»

Δευτέρα 29 Απριλίου 2019, 18.00
Πνευματικό Κέντρο Αγίας Ευθυμίας

Τη Δευτέρα του Πάσχα 29 Απριλίου 2019 και ώρα 6 το απόγευμα, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Αγίας Ευθυμίας, θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση απονομής του βραβείου «Γεώργιος Χατζής – Νίκος Κυριακού».

Θυμίζουμε ότι το βραβείο «Γεώργιος Χατζής-Νίκος Κυριακού» έχει θεσπιστεί από τον αείμνηστο Νίκο Κυριακού και τη σύζυγό του Σωσώ αρχικά στη μνήμη του αειμνήστου Μαθηματικού, Γυμνασιάρχη και τ. Προέδρου του Συλλόγου Αγιοευθυμιωτών Γεωργίου Χατζή και συνοδεύεται από χρηματικό έπαθλο 800 ευρώ. Το βραβείο λαμβάνει ο πρωτοετής φοιτητής, με καταγωγή από την Αγία Ευθυμία, που έλαβε τα περισσότερα μόρια κατά τις τελευταίες πανελλαδικές εξετάσεις, μεταξύ όσων πληρούν την προϋπόθεση της κοινής καταγωγής.

Το φετινό βραβείο «Γεώργιος Χατζής – Νίκος Κυριακού» θα απονεμηθεί στον Ευθύμιο Δημ. Αναγνωστόπουλο, ο οποίος είχε τα περισσότερα μόρια, από τους συμμετέχοντες στη διαδικασία επιλογής, ήτοι 18547 για το επιστημονικό πεδίο «Επιστήμες Υγείας και Ζωής». Ο Ευθύμιος πέτυχε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης και είναι γιος του Δημητρίου Ευθ. Αναγνωστόπουλου.

Παρακαλούμε -όσοι μπορείτε- να παρευρεθείτε στην εκδήλωση αφενός για να μοιρασθούμε την χαρά της επιτυχίας του Ευθυμίου και αφετέρου για να τιμήσουμε την μνήμη των αείμνηστων Γεωργίου Χατζή και Νίκου Κυριακού.

Η φωτογραφία είναι από τη βράβευση του περσινού φοιτητή, του Πέτρου Κουτρουμπίλα.