Ανακοινώθηκαν 21 ονόματα από τη Δημοτική Ενότητα Ευπαλίου, που στηρίζουν τον υποψήφιο δήμαρχο Δωρίδας Θάνο Ασημάκη («Όραμα για τη Δωρίδα»)

Ανακοινώθηκαν τα πρώτα 21 ονόματα από τη Δημοτική Ενότητα Ευπαλίου, που στηρίζουν την πρωτοβουλία του Θάνου Ασημάκη και του συνδυασμού «Όραμα για τη Δωρίδα». Οι αντίστοιχες ανακοινώσεις για τις άλλες Δημοτικές ενότητες  θα γίνουν τις επόμενες μέρες.

Υποστήριξη Υποψηφιότητας Ασημάκη Θάνου – Όραμα για τη Δωρίδα
Δημοτική Ενότητα Ευπαλίου

Συνδημότες και Συνδημότισσες,

Το σημαντικό έλλειμμα διοίκησης και προοπτικής που παρουσιάζει ο δήμος μας και οι επιπτώσεις του στην μέχρι τώρα πορεία του αλλά και στο μέλλον του, οι ολοένα και μεγαλύτερες αντιδράσεις για τον τρόπο λειτουργίας, διοικητικά και πολιτικα, η καθήλωση στα προβλήματα και η ανεπάρκεια των υπευθύνων να δώσουν λύσεις, η προβληματική λειτουργία από την καθημερινότητα μέχρι τα οικονομικά αλλά κυρίως η ανυπαρξία οράματος, προοπτικής και ελπίδας για τον τόπο μας κάνουν ολοφάνερο σε όλους τους σκεπτόμενους πολίτες της Δωρίδας ότι ο κύκλος της σημερινής δημοτικής αρχής κλείνει πλέον μετά από δύο θητείες. Μια διαπίστωση που κανεις πλέον δεν μπορεί να αγνοήσει ή να παραβλέψει.

Σε αυτή την καθήλωση πιστεύουμε ότι μπορούμε να αντισταθούμε, να προτάξουμε ιδέες προτάσεις, ενέργεια και δράσεις που όχι μόνο θα ανακόψουν τον μαρασμό της Δωρίδας αλλά θα μπορέσουν να τον αντιστρέψουν, να δώσουν όραμα και πνοή. Απέναντι στην προβληματική λειτουργία και την ανεπάρκεια έχουμε να αντιπροτείνουμε σχέδιο δράσης, λύσεις και το κυριοτερο νέα νοοτροπία στη διοίκηση του Δήμου με συμμετοχή, διαφάνεια, νομιμότητα και αποτελεσματικότητα.

Με βάσει λοιπόν τις αδιαπραγμάτευτες αρχές που έθεσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ασημάκης Θάνος, στηρίζουμε την προσπάθεια των νέων ανθρώπων και των νέων ιδεών του συνδυασμου “Όραμα για τη Δωρίδα”. Μιας ομάδας που συνδυάζει τη δυναμικότητα και τη φρεσκάδα της νέας γενιάς αλλά και την πείρα και τη μεθοδικότητα των μεγαλύτερων, που είναι απαλλαγμένη από πρακτικές και αγκυλώσεις του παρελθόντος, που διαθέτει τις γνώσεις και τη δυνατότητα αξιοποίησης όλων των σύγχρονων αναπτυξιακών εργαλείων και  έχει την όρεξη και το μεράκι να συμβάλει στη νέα ελπιδοφόρα πρόταση για το μέλλον του δήμου μας.

Ως ενεργοί πολίτες τασσόμαστε στο πλευρό αυτής της προσπάθειας, απο όποια θέση μπορεί ο καθένας μας να συμβάλει για ένα νέο Όραμα για τη Δωρίδα και καλούμε όλους τους σκεπτόμενους πολίτες να συμπορευτούν στο πλευρό μας.

Ακολουθούν υπογραφές συμπαράστασης
Ονοματεπώνυμο, τοπική κοινότητα, ιδιότητα, υπογραφή

Διαμαντόπουλος Γιάννης, Μηχανικός, Καστράκι
Θωμόπουλος Γιάννης, Συνταξιούχος Δ.Ο.Υ. , Φιλοθέη
Καλλιαμπέτσος Χαράλαμπος,  κατ. επάγγελμα αγρότης, Κλήμα
Κορτέσης Γιάννης, πρόεδρος Τ.Κ. Κάμπου, Κάμπος
Κορτέσης Νίκος, πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου, Κάμπος
Κατσάρας Δημήτρης, Στέλεχος Επιχείρησης (USA), Κάμπος
Κατσιγιάννη Μαρία, Περιβαλλοντολόγος, Μοναστηράκι
Κατσίκας Μίλτος, Ποτιδάνεια, τ. Πρόεδρος ΤΚ Ποτιδάνειας
Κουτσόπουλος Κώστας, Φυσικός – συνταξιούχος εκπαιδευτικός, Μανάγουλη
Κουφάκης Γεώργιος, Ιδιωτικός Υπάλληλος, Μαλάματα
Λώλος Γιώργος, Φυσικός – εκπαιδευτικός, Ευπάλιο
Μελίστας Νικόλαος, Τουριστικές επιχειρήσεις, Τεχνολογίες Internet, Μαραθιάς
Μπάμπος Γιάννης, Συνταξιούχος, Μοναστηράκι
Μπούρμπουλας Περικλής, Μαθηματικός, Μανάγουλη,
Παναγόπουλος Γιάννης, Γεωπόνος, Μανάγουλη
Παπαγεωργίου Δημήτρης, Κτηνοτρόφος, Σεργούλα
Παπακωνσταντίνου Γιώτα, Δημόσιος Υπάλληλος,  Κάμπος
Σταμάτης Θανάσης, Δασολόγος, Μαραθιάς
Τασάκου Τζέμη, Συγγραφέας, Μαραθιάς
Τσούσης Βασίλης, Συνταξιούχος ΟΤΕ, Κάμπος
Χριστιάς Πάνος, Τουριστικές Επιχειρήσεις, Σκάλωμα