Γενικό Νοσοκομείο Άμφισσας: Πρόγραμμα Εθελοντικής Αιμοδοσίας, Μάρτιος 2019

Γενικό Νοσοκομείο Άμφισσας

Πρόγραμμα Εθελοντικής Αιμοδοσίας

Ιούλιος 2018

Ανακοίνωση

Το Γενικό Νοσοκομείο Άμφισσας ενημερώνει τους πολίτες για το πρόγραμμα Εθελοντικής Αιμοδοσίας για τον Μάρτιο 2019. Η Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Άμφισσας οργανώνει εθελοντικές αιμοληψίες, προκειμένου να διευκολύνει την προσέλευση των εθελοντών αιμοδοτών. Στηρίζεται στη μεγάλη ανταπόκριση των εθελοντών αιμοδοτών αλλά και στην πολύτιμη συμπαράσταση των Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών και των Τοπικών Φορέων.

Η Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Άμφισσας καλεί κάθε έναν και κάθε μια, που είναι υγιής, ηλικίας από 18 έως 65 ετών, να μη διστάσει να δοκιμάσει τη χαρά, να δώσει στον άγνωστο συνάνθρωπό του, το καλύτερο δώρο, ένα κομμάτι ζωής.

Το πρόγραμμα των επόμενων ημερών:

Δευτέρα 4, απόγευμα, στο Μουσικό Σχολείο Άμφισσας, σε συνεργασία με το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Άμφισσας «οι Άγιοι Ανάργυροι»

Δευτέρα 18, απόγευμα, στην Ερατεινή, στο χώρο του Περιφερειακού Ιατρείου, σε συνεργασία με το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ιτέας «ο Πελεκάνος»

Τετάρτη 20, απόγευμα, στο Γαλαξείδι, στο Δημοτικό Σχολείο, σε συνεργασία με το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Άμφισσας «οι Άγιοι Ανάργυροι».

Σάββατο 23, πρωί, στο Μαυρολιθάρι,σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Σύλλογο Απανταχού Μαυρολιθαριτών.

Τετάρτη 27, πρωί, στο Επαγγελματικό Λύκειο Άμφισσας (ΕΠΑ.Λ.).