Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού στην Άμφισσα, 8, 9 και 10 Μαρτίου 2019

Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού στην Άμφισσα

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019, 15.00, Πλατεία Κεχαγιά
Το κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού ξεκινά. Ο ομάδες κάνουν την είσοδό τους με υπέροχες στολές και άρματα στην Πάνω Πλατεία. Οι κριτές βαθμολογούν, οι ομάδες χορεύουν κι όταν ο φωτογράφος ολοκληρώσει τα κλικ το παιχνίδι ξεκινά. Οι φάκελοι με τις ερωτήσεις, τους γρίφους κι ότι άλλο βάλει ο νους της Επιτροπής, κάνουν τα παιδιά να τρέχουν σε όλη την πόλη για τις απαντήσεις, που τους φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στην ιστορία και την παράδοση του τόπου τους.

Σάββατο 9 Μαρτίου 2019, 10.00, Πλατεία Ησαΐα
Ο Κρυμμένος Θησαυρός ξαναχτυπά. Η Επιτροπή ετοιμάζει παιχνίδια, γρίφους και εκπλήξεις για τις ομάδες και η μουσική κι ο χορός θα κρατήσουν μέχρι το μεσημέρι στην Πλατεία Ησαΐα.

Κυριακή 10 Μαρτίου 2019, 10.00, Πλατεία Ησαΐα
Η μέρα των χορευτικών έφτασε για τις ομάδες του Κρυμμένου Θησαυρού και παρουσιάζονται στην Πλατεία Ησαΐα. Οι κριτές βαθμολογούν, όμως τα αποτελέσματα θα αργήσουν λίγο ακόμα.

Κυριακή 10 Μαρτίου 2019, 19.00
Η Μεγάλη στιγμή έφτασε για τις ομάδες του Κρυμμένου Θησαυρού. Ώρα για τα αποτελέσματα. Ποιες ομάδες ήταν οι καλύτερες για φέτος; Μα φυσικά όλες. Γιατί μοιράστηκαν την ενέργεια, τη χαρά και το κέφι τους μαζί μας και τους ευχαριστούμε.