Εφημερίδα «Το Ευπάλιο», δίμηνη έκδοση της Ένωσης Ευπαλιωτών Δωρίδας, κυκλοφόρησε το τεύχος 128, Ιούλιος – Αύγουστος 2016

Εφημερίδα «Το Ευπάλιο»

δίμηνη έκδοση της Ένωσης Ευπαλιωτών Δωρίδας

κυκλοφόρησε το τεύχος 128, Ιούλιος – Αύγουστος 2016

290

Δέκα λόγοι για να διαβάσεις «Το Ευπάλιο»

Ένα τεύχος να το διαβάσεις μονορούφι και να μη το χορταίνεις είναι η τελευταία καλοκαιρινή έκδοση της εφημερίδας ΤΟ ΕΥΠΑΛΙΟ.

Τα ρεπορτάζ του καλοκαιρινά, επίκαιρα και συναρπαστικά.

Μεταξύ των θεμάτων μπορείτε να διαβάσετε…

· Ρεπορτάζ – ξεναγός σε παραλίες και μπαράκια της Δωρικής Ριβιέρας για ακόμα ομορφότερες διακοπές.

· Τα θέματα και οι ομιλητές του 18ου Πανδωρικού Αναπτυξιακού Συνέδριου της Δωρικής Αδελφότητας που θα γίνει στο Ευπάλιο στις 30 Ιουλίου.

· Το βιβλίο του γιατρού Λουκά Κονανδρέα «ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ: καλύτερα σκοτωμένη παρά παντρεμένη» που περιγράφει πραγματικά γεγονότα στο Κουπάκι το 1953, και συγκλονίζει ακόμα τη Δωρίδα!

· Πλούσιο ρεπορτάζ για πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα του Συλλόγου Δροσάτου-Πευκακίου.

· Ποιους αρχηγούς κομμάτων συνάντησε η Δημοτική Αρχή Δωρίδας για το περίφημο θέμα των αντισταθμιστικών της λίμνης Μόρνου και ποιες υποσχέσεις εισέπραξε.

· Λιμενικό Ταμείο απέκτησε επιτέλους η Δωρίδα, που θα έχει έδρα τον Άγιο Σπυρίδωνα και τι προοπτικές ανοίγονται για την τουριστική ανάπτυξη της.

· Ιστορικό και αρχαιολογικίο ρεπορτάζ για τους «Μακεδονικούς Τάφους στον Κάμπο Δωρίδας και την Παλαιοχριστιανική Βασιλική στα Κούκουρα».

· Ποια νέα περιοχή της Δωρίδας μπαίνει στο δίκτυο Natura.

· Το «Χάνι Φασουλά της Δωρίδας», από τα ενθύμια της Βυζαντικής Αυτοκρατορίας, το χθές και το σήμερα της ιστορίας του.

· Τι ετοιμάζει ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ, ποιοι οι νέοι στόχοι του για την Γ΄ Εθνική και ποιες προσθήκες έκανε σε Διοίκηση, σε παίχτες και προπονητικό τιμ…

…και μια σειρά άλλα θέματα κοινωνικά, πολιτιστικά, βιβλιογραφικά, αναπτυξιακά, επικαιρότητας.

Η μεγάλη εφημερίδα της Δωρίδας με 2.500 τιράζ, αποστέλλεται σε συνδρομητές στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ διατίθεται και από το περίπτερο  της Κεντρικής Πλατείας Καρυάς στο Ευπάλιο.