«Δύο νέοι αθλητικοί χώροι δημιουργούνται στον Δήμο Δελφών (Άμφισσα και Δεσφίνα) με τη συμβολή του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού»

«Δύο νέοι αθλητικοί χώροι δημιουργούνται στον Δήμο Δελφών (Άμφισσα και Δεσφίνα) με τη συμβολή του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού»

Δελτίο Τύπου

Θέμα: «Δύο νέοι αθλητικοί χώροι δημιουργούνται στον Δήμο Δελφών (Άμφισσα και Δεσφίνα) με τη συμβολή του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού»

 Η σημερινή υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Δελφών και του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού σηματοδοτεί την αφετηρία κατασκευής δυο νέων αθλητικών χώρων στην περιοχή μας.

Όπως αναφέρεται και στο σχετικό δελτίο τύπου της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, δυο νέα έργα: «Ανάπλαση Πλατείας Παπανδρέου Δ.Κ. Άμφισσας – Δημιουργία χώρου άθλησης και νεολαίας – Α’ φάση» και «Κατασκευή συνθετικού χλοοτάπητα γηπέδου ποδοσφαίρου 5Χ5 Δ.Κ. Δεσφίνας» θα κατασκευαστούν το αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα μέσω του συγκεκριμένου πλαισίου συνεργασίας που συνυπέγραψε ο Δήμαρχος Δελφών Θανάσης Παναγιωτόπουλος με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη, παρουσία του Βουλευτή Φωκίδας Ηλία Κωστοπαναγιώτου, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά για την καθοριστική συμβολή τους στην επίτευξη του κοινού μας σκοπού.

Δεν θα παραλείψουμε να ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά τους εμπλεκόμενους υπηρεσιακούς παράγοντες των δυο αντισυμβαλλόμενων φορέων, για την άρτια προετοιμασία της συγκεκριμένης διαδικασίας.

Παραθέτουμε το Δελτίο Τύπου της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

—————————————————-

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Αθήνα, 23 Οκτωβρίου 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης υπέγραψε σήμερα προγραμματική σύμβαση με τον Δήμαρχο Δελφών Αθανάσιο Ηλ. Παναγιωτόπουλο παρουσία του βουλευτή Φωκίδας Ηλία Κωστοπαναγιώτου για δύο έργα: “Ανάπλαση Πλ. Παπανδρέου ΔΚ ¨Άμφισσας-Δημιουργία χώρου άθλησης και νεολαίας- Α φάση” και “Κατασκευή συνθετικού χλοοτάπητα γηπέδου ποδοσφαίρου 5Χ5 ΔΚ Δεσφίνας”.

 —————————————————-

 Από το Γραφείο Τύπου Δήμου Δελφών