1+10 / Εικαστικά Δρώμενα στην Ιτέα, 22 – 30 Σεπτεμβρίου 2018

1+10

εικαστικά δρώμενα στην Ιτέα

22 – 30 Σεπτεμβρίου 2018

Δελτίο Τύπου

 Το 1+10 είναι ο τίτλος του εικαστικού δρώμενου, δέκα διεθνών και δέκα ντόπιων καλλιτεχνών, που ο Δήμος Δελφών μαζί με τον Πάνο Μητσόπουλο, προσκάλεσαν να παρουσιάσουν την δουλειά τους στο Κτίριο Κονιάκου, από  22 έως και 30 τον Σεπτεμβρίου 2018, στην Ιτέα.

Οι καλλιτέχνες μέσα από διαφορετικές καλλιτεχνικές διαδρομές παρουσιάζουν τα έργα τους και ταυτόχρονα θα δημιουργήσουν νέα, που θα ολοκληρωθούν και θα παρουσιαστούν στις 30 Σεπτεμβρίου 2018.

Κατά την διάρκεια της διοργάνωσης, θα γίνουν συνεντεύξεις, συναυλίες, διαδραστικά δρώμενα και παρουσιάσεις, από τους ίδιους τους καλλιτέχνες, σε συνεργασία με τους τοπικούς καλλιτέχνες, και με τα σχολεία της περιοχής.

Η συμμετοχή των κατοίκων της περιοχής έχει μεγάλη σημασία για την ομάδα, γι’ αυτό και οι χώροι δημιουργίας – παρουσίασης θα λειτουργούν σαν ανοιχτά ατελιέ όπου θα μπορούν να συμμετέχουν και να ενημερώνονται οι επισκέπτες.

Η διοργάνωση αποτελεί ευκαιρία συνάντησης αλλά και παρακολούθησης της εξέλιξης του έργου των καλλιτεχνών έτσι ώστε το κοινό να προσεγγίσει με μια πιο φρέσκια ματιά τη σύγχρονη τέχνη.

O Αντιδήμαρχος Δελφών 
(Δημοτική Ενότητα Ιτέας) 
Λουκάς Ι. Αναγνωστόπουλος