Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία οι θερινές επιδείξεις των αθλητών του Α.Σ. Δράκοι Taekwondo Φωκίδας (23.6.2018, Ιτέα)

Δελτίο Τύπου

Θερινές Επιδείξεις Αθλητών 2018

Σε μια κατάμεστη πλατεία, στον Μώλο της Ιτέας, το Σάββατο 23 Ιουνίου 2018, γιορτάσαμε τον αθλητισμό, το κοινό παρακολούθησε τις βραβεύσεις των αθλητικών επιτυχιών των αθλητών του συλλόγου και συστήσαμε δημόσια στους πολίτες της Ιτέας τους αθλητές και Πρωταθλητές του συλλόγου μας, που αθλούνται πειθαρχημένα και με ακρίβεια 10 μήνες κάθε χρόνο. Τα παιδιά αυτά έχουν προσθέσει στο καθημερινό τους πρόγραμμα ένα όραμα… τον Πρωταθλητισμό!!! Με ανυπολόγιστη αξία για το πνεύμα τους και με αξιοζήλευτη υγεία για το σώμα τους καθώς η προπονήτριά τους κ. Ελένη Ανδρέου είναι -συν τοις άλλοις- Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, απόφοιτη του Πανεπιστημίου Θράκης.

Ο σύλλογός μας Α.Σ. Δράκοι Taekwondo Φωκίδας ευχαριστεί δημόσια τον Δήμο Δελφών και το Λιμενικό Ταμείο για την αμέριστη στήριξή τους στην διοργάνωση αυτή του αθλητισμού στην πόλη μας.

Ευχαριστεί δεόντως δημόσια τους χορηγούς αυτής της διοργάνωσης, τις επιχειρήσεις της περιοχής μας «Φωτοδιάκοσμος» – «Το Αλλιώτικο» – «Ζαχαροπλαστείο Ζήνα» και «Παραδοσιακές Καλλιέργειες Ντούζας» που στήριξαν τον σύλλογό μας ώστε να παρουσιάσει τόσο θεαματικά και εύστοχα τις αθλητικές ικανότητες και την πρόοδο των Πρωταθλητών μας στο ευρύ κοινό.

Ευχαριστεί επίσης δημόσια τον χορηγό επικοινωνίας Ράδιο Άμφισσα 104.4 fm για την τόσο σημαντική συμμετοχή του στην διεξαγωγή αυτής της γιορτής.

Κυρίως, ευχαριστούμε την σπουδαία αυτή προσέλευση του κόσμου, όλους εσάς, που αφιερώσατε τμήμα του πολύτιμου χρόνου σας για να γνωρίσετε τους αθλητές μας και να τους χειροκροτήσετε τόσο θερμά. Η προσέλευση του κοινού ήταν πέραν των προσδοκιών των εκτιμήσεών μας και μας συγκίνησε το τόσο μεγάλο ενδιαφέρον των ανθρώπων της πόλης μας, να δούν κι εκείνοι απο κοντά ένα ολοκληρωμένο αθλητικό πρόγραμμα των επαγγελματιών αθλητών μας και να γνωριστούν από κοντά με τους αθλητές που υψώνουν την Ελληνική Σημαία στο εξωτερικό με τις πρώτες θέσεις που κατακτούν σε όλες τις επίσημες αθλητικές διοργανώσεις της Ελληνικής Ομοσπονδίας Taekwondo στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Ευχόμαστε ένα ήρεμο και ξεκούραστο καλό καλοκαίρι.

Με τιμή
Δ.Σ. του A.C. Dragons Taekwondo WT