Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των Γραφείων του Πολιτιστικού Συλλόγου Ευπαλίου

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των Γραφείων
του Πολιτιστικού Συλλόγου Ευπαλίου

πηγή: ekpolitistikossylogosefpaliou.blogspot.gr

Την Κυριακή 26 Ιουνίου 2016 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των γραφείων του Πολιτιστικού Συλλόγου Ευπαλίου στη θέση Άμπλα.

Στα εγκαίνια παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Δωρίδος κ. Καπεντζώνης Γ., ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Κατσαρός  Χ., οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Φλέγγας Ι. Μπαρμπούτης Κ. , Ευσταθίου Α., Σπυροπούλου Π. επίσης ο Πρόεδρος της Ένωσης Ευπαλιωτών κ. Λουκόπουλος Π., ο Πρόεδρος της Ομάδας Απόλλων Ευπαλίου κ. Ζέρβας Θ., η Γεν. Γραμματέας του Λαογραφικού Μουσείου κ. Κατσαρού Ι., ο Πρόεδρος ΦΙΛ.ΜΟΤ.Ε κ. Παπαϊωάννου Κ., ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συλλόγου Κουκούρων, εκπρόσωποι του Δ.Σ. του Συλλόγου Δροσάτου.

Όλο το χωριό μας τίμησε με την παρουσία του  καθώς και φίλοι του Συλλόγου μας. Ο Αιδεσιμώτατος Πάτερ – Δημήτριος τέλεσε τον αγιασμό ,ακολούθησε ομιλία από την Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Καραγεωργοπούλου Κ. και από τον Δήμαρχο κ. Καπεντζώνη, κατόπιν βραβεύθηκαν ο Δήμαρχος, η  Δημοτική Σύμβουλος κ. Σπυροπούλου Π.  και οι συγχωριανοί μας για την εθελοντική τους εργασία με έπαθλο από τον Σύλλογο. Έπειτα ακολούθησε δεξίωση με εδέσματα που πρόσφεραν οι κυρίες του χωριού μας , σουβλάκια και αναψυκτικά από τον Σύλλογο.

Ένα κτίριο κόσμημα για το χωριό μας σε μία από τις πιο όμορφες τοποθεσίες δίπλα στην πηγή του Άμπλα.

Ευχαριστούμε εκ βάθους καρδίας όλους όσους παρευρέθησαν  στα εγκαίνια των γραφείων του Συλλόγου.

< πάτησε εδώ για να δεις πολλές φωτογραφίες >

419a

419b