Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η άσκηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιτέας στο Ξενοδοχείο «Καλαφάτης» (Ιτέα, 27.4.2018)

Δελτίο Τύπου

 Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 27 Απριλίου 2018 και περί Ω/9.30 π.μ. η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ιτέας πραγματοποίησε με επιτυχία Άσκηση Ετοιμότητας, με την κωδική ονομασία «ΞΕΝΙΟΣ 2018» στις κτιριακές εγκαταστάσεις του Ξενοδοχείου ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ, της Δ.Ε. Ιτέας του  Δ. Δελφών, στο επί της οδού Γκιώνας 1 με αντικείμενο «Κατάσβεση πυρκαγιάς στο χώρο του λεβητοστασίου  του Ξενοδοχείου «Καλαφάτης» και απεγκλωβισμός ατόμου από δωμάτιο 3ου ορόφου του Ξενοδοχείου».

Στην άσκηση συμμετείχαν η Διεύθυνση και το προσωπικό του  Ξενοδοχείου «Καλαφάτης» το Τμήμα Τροχαίας Ιτέας, το Ε.Κ.Α.Β. και η ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. Νομού Φωκίδας.

Την Άσκηση παρακολούθησαν ο Διοικητής Περιφερειακής Διοίκησης Π.Υ. Στερεάς Ελλάδας Αρχιπύραρχος Νικόλαος Σπαής , ο Υποδιοικητής Π.Υ. Άμφισσας Αντιπύραρχος Σίμος Απόστόλου, ο Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Ιτέας κ. Γουώρθ Τζων – Ταουνσεντ και ο κ. Κωνσταντίνος Εμ. Χαλιορής, Οικονομολόγος-M.Sc, Πολιτευτής Νέας Δημοκρατίας Νομού Φωκίδας.

Η Υπηρεσία μας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει  όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για την άψογη συνεργασία, ιδιαιτέρως δε την Διεύθυνση και το προσωπικό του Ξενοδοχείου .

Ο Διοικητής
Ιωάννης Σπ. Κολομπούρος
Επιπυραγός

<><><><><><><><><><><>

Η παρακάτω δημοσίευση δεν περιλαμβάνεται στο Δελτίο Τύπου, την βρήκαμε στο Φέισμπουκ.