Σύσκεψη στη Δημοτική Ενότητα Ιτέας ενόψει της τουριστικής περιόδου

Σύσκεψη στη Δημοτική Ενότητα Ιτέας
ενόψει της τουριστικής περιόδου

iteatour

Ανακοίνωση

Ιτέα, 28 Ιουνίου  2016

Την Τρίτη 28 Ιουνίου 2016 και ώρα 10:00, στο Δημοτικό Κατάστημα της Δημοτικής Ενότητας Ιτέας Δήμου Δελφών (Δημαρχείο Ιτέας – 3ος όροφος),μετά από πρόσκληση της Αντιδημάρχου Δελφών Δημοτικής Ενότητα Ιτέας με αρ.πρωτ.15400/23-6-2016,  πραγματοποιήθηκε σύσκεψη συνεργασίας στην οποία παραβρέθηκαν η Αντιδήμαρχος Δελφών Δ.Ε. Ιτέας, ο Δ/ντης Αστυνομικής Δ/νσης Φωκίδας κ. Π. Ρούμελης, ο Υπολιμενάρχης Ιτέας κ. Α. Αγραφιώτης, ο κ. Θ. Κατσούλης από το Α.Τ. Ιτέας, ο κ. Γ. Κούτρης από την Τροχαία Ιτέας, καθώς επίσης και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ιτέας κ. Τέντ Γουώρθ.

Σκοπός της συνάντησης ήταν, ο συντονισμός των από κοινού ενεργειών, εν’ όψη  της τουριστικής περιόδου για την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση προβλημάτων της ΔΕ Ιτέας, όπως επαιτεία, κυκλοφοριακό, ασφάλεια, παραεμπόριο κ.ά.

Όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς αποφάσισαν ένα κοινό πλάνο δράσης, με γνώμονα πάντα την ασφάλεια των κατοίκων  αλλά και των επισκεπτών της περιοχής μας καθώς και την εύρυθμη λειτουργία των καταστημάτων της ΔΕ Ιτέας.

Η Αντιδήμαρχος Δελφών Δημοτική Ενότητα Ιτέας
Τριανταφυλλιά Πιλάλα- Τσακίρη