Ανακοίνωση της ΝΟ.Δ.Ε. Φωκίδας της Νέας Δημοκρατίας για τις πρόσφατες δραστηριότητές της

Ανακοίνωση της ΝΟ.Δ.Ε. Φωκίδας της Νέας Δημοκρατίας
για τις πρόσφατες δραστηριότητές της

Η ΝΟ.Δ.Ε. της Ν.Δ. Φωκίδας είναι πολύ ικανοποιημένη από τις πρόσφατες και αλλεπάλληλες εκδηλώσεις και δράσεις της. Θυμίζουμε τη σύνθετη δράση μας για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού στα πλαίσια της οποίας, από τις 3-2-2018 έως και τις 6-2-2018, διοργανώθηκε ενημερωτική παρουσίαση από κλιμάκιο ειδικών και εξειδικευμένης ιατρού, αλλά και εξέταση εκατό, (100), γυναικών συμπολιτισσών μας με μαστογραφία που έγινε δωρεάν από τον κινητό μαστογράφο της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρίας, η οποία ανταποκρίθηκε με χαρά στην πρόσκλησή μας για προσφορά στις γυναίκες της περιοχής μας.

Στη συνέχεια, στις 4-3-2018, μετά από πρόσκληση και συντονισμένες ενέργειες της ΝΟ.Δ.Ε. Φωκίδας, επισκέφθηκε τη Φωκίδα η Τομεάρχης Παιδείας και Βουλευτής Επικρατείας της Ν,Δ, κα Νίκη Κεραμέως, η οποία αφού πρώτα συναντήθηκε και συνεργάστηκε στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. με εκπαιδευτικούς της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Νομού μας, συμμετείχε, ως κεντρική ομιλήτρια, σε ανοιχτή εκδήλωση με θέμα «Παιδεία- Εξελίξεις και σύγχρονες προκλήσεις» η οποία πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της ΝΟ.Δ.Ε. στην αίθουσα δημοτικών συμβουλίων του Δημαρχείου Άμφισσας.

Στις 23-3-2018, επισκέφθηκε την Άμφισσα η Περιφερειακή Τομεάρχης Στερεάς Ελλάδας και Βουλευτής της Β’ Αθηνών, κα Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου, η οποία, στα πλαίσια συναντήσεων που είχαν οργανωθεί με επιλογή και πρωτοβουλία της ΝΟ.Δ.Ε., είχε άκρως αποδοτικές επαφές με παράγοντες της περιοχής. Η κα Ασημακοπούλου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί, να ανταλλάξει απόψεις και να καταγράψει τα σημαντικά ζητήματα που αφορούν στην Φωκίδα, σε συσκέψεις που πραγματοποιήθηκαν στην Αντιπεριφέρεια Φωκίδας παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη, στο Δημαρχείο Δελφών παρουσία του Δημάρχου Δελφών και στο Επιμελητήριο Φωκίδας. Συναντήσεις πραγματοποίησε, εξάλλου, η ανωτέρω Τομεάρχης στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. με το Σύλλογο Κτηνοτρόφων Δωρίδας, με Ξενοδόχους της περιοχής αλλά και με Αυτοδιοικητικούς, μέλη της παράταξης, τόσο του Δήμου Δελφών, όσο και του Δήμου Δωρίδας.

Τέλος, στις 26-3-2018, μετά από έντονη απαίτηση της ΝΟ.Δ.Ε. Φωκίδας αλλά και, ειδικότερα, της Προέδρου αυτής, – όπως ο ίδιος ο κ. Οικονόμου, χαρακτηριστικά, ανέφερε σε όλα τα ραντεβού που πραγματοποίησε, – επισκέφθηκε τη Φωκίδα ο Τομεάρχης Υγείας και Βουλευτής Επικρατείας της Ν.Δ, κ. Βασίλειος Οικονόμου. Ο Τομεάρχης Υγείας, έχοντας ενημερωθεί από την ΝΟ.Δ.Ε. για τα τεράστια προβλήματα στο χώρο της Υγείας που αντιμετωπίζει η Φωκίδα, επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Ιτέας, όπου συναντήθηκε με τη Διευθύντριά του, με γιατρούς, εργαζόμενους και εκπροσώπους των συνδικαλιστών. Στη συνέχεια, είχε ευρεία σύσκεψη στο Νοσοκομείο της Άμφισσας, με τη Διοικήτρια του Νοσοκομείου, μέλη του Δ.Σ. και εκπροσώπους της ιατρικής, της διοικητικής και της νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου. Ο κ. Οικονόμου, επίσης, στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. συνάντησε τους εκπροσώπους του Ιατρικού και του Φαρμακευτικού Συλλόγου Φωκίδας, ενώ έκλεισε την επίσκεψή του με συνέντευξη που παραχώρησε, κατά τη διάρκεια της οποίας πήρε θέση για την κατάσταση που επικρατεί στην Υγεία της Φωκίδας αλλά και ανέπτυξε τις προγραμματικές θέσεις της Ν.Δ. για την Υγεία.

Η ΝΟ.Δ.Ε. Φωκίδας η οποία έχει εκδώσει Δελτία Τύπου για την καθεμία από τις προαναφερόμενες εκδηλώσεις – επισκέψεις, για άλλη μία φορά, ευχαριστεί τα κεντρικά στελέχη της Ν.Δ, που ανταποκρίθηκαν στις προσκλήσεις και στους σχεδιασμούς της. Ακόμη ευχαριστεί τα μέλη της ΝΟ.Δ.Ε., των δύο Τοπικών οργανώσεων της Φωκίδας, αλλά και τα τοπικά στελέχη που συμμετείχαν στις εκδηλώσεις, όπως και εκείνα τα στελέχη που συνόδευσαν και ενημέρωσαν τους Τομεάρχες και συνέβαλαν ουσιαστικά κατά τις επισκέψεις τους στην περιοχή μας.

Επισημαίνουμε, τέλος, ότι για όλες τις αναφερόμενες εκδηλώσεις και δράσεις αρμόδια να εκδώσει Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις είναι μόνο η ΝΟ.Δ.Ε. Φωκίδας, η οποία σχεδίασε, οργάνωσε και πραγματοποίησε τις εκδηλώσεις αυτές. Κάθε άλλη Ανακοίνωση σχετική με τις ανωτέρω εκδηλώσεις, απ’ όποιον κι αν προέρχεται, δεν απηχεί και δεν αντιπροσωπεύει την Κομματική Οργάνωση της Ν.Δ, είναι εκ του πονηρού και γίνεται με πρόθεση στρέβλωσης της πραγματικότητας και με πιθανό σκοπό αυτοπροβολής προσώπων που ουδεμία συμβολή είχαν στις δράσεις αυτές.