«Μπουκόφσκι» από την Υποκριτέα Θεατρική Συντεχνία, 17 Ιανουαρίου 2020, 21.00, «Κάβειρος», Κίρρα

Μπουκόφσκι

από την Υποκριτέα Θεατρική Συντεχνία

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020, 21.00
«Κάβειρος», Κίρρα

Η Υποκριτέα Θεατρική Συντεχνία μέσα από την δράση της , έχει την τύχη να δένεται με καινούριους ανθρώπους και να δοκιμάζεται σε καινούριες προκλήσεις. Και αυτήν την χρονιά γινόμαστε κοινωνοί της συλλογικότητας και του πολιτισμού που παράγει το θέατρο.

Εμπιστευθήκαμε την πραγματοποίηση της παράστασή μας στην Πάτυ Καρλιαύτη . Τα δείγματα της δουλειάς της και τις σκηνοθετικές απόψεις της  για το θέατρο, τα γνωρίζουμε από προηγούμενες επιτυχημένες συνεργασίες, με πιο πρόσφατη αυτήν του 2018 όταν ανεβάσαμε δραματοποιημένα τα ποιήματα της αδικοχαμένης συντοπίτισσάς μας Γεωργίας Μάνιου.

Η φετινή πρόκληση ήταν πολλαπλή, καθώς  επιλογή ήταν η επαφή με τον ποιητή Μπουκόφσκι, με μια παράσταση έξω από την συνηθισμένη δραματουργία. Τα ποιήματα, έτσι όπως επιλέχθηκαν και δέθηκαν από την Πάτυ και έτσι όπως «διδάχθηκαν»  μας χάρισαν ένα μοναδικό ταξίδι της φαντασίας. Το ταξίδι που πραγματοποιούμε, όταν η τέχνη της ποίησης ανταμώνει με την τέχνη του Θεάτρου.

Από κοντά η μουσική του Γιάννη, που αμέσως ταίριαξε με το πνεύμα της σκηνοθεσίας και την ομάδα και μας έκανε να πάμε ένα βήμα παρακάτω.

Τι μπορούν να σημαίνουν μερικές λέξεις σε ένα χαρτί ;  Το ποίημα γίνεται λόγος που απευθύνεται σε όλους, μιλάει στις κρυφές μας σκέψεις και στα φανερά μας αισθήματα .

Τα κορμιά μας στην σκηνή ακολουθούν ένα δρόμο, δεν είναι ο μοναδικός αλλά είναι ο δικός μας δρόμος, ο δικός μας Μπουκόφσκι.

Ανακαλύψτε τους δικούς σας δρόμους μαζί μας

Ευχόμαστε να ευχαριστηθείτε την παράσταση όσο εμείς.