Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ναυπακτίας και Δωρίδας: Ζητάμε από τους πολίτες να μην πετάνε τα σκουπίδια έξω από τους κάδους

Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ναυπακτίας και Δωρίδας: Ζητάμε από τους πολίτες να μην πετάνε τα σκουπίδια έξω από τους κάδους

 

Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ναυπακτίας και Δωρίδας

Η υπηρεσία καθαριότητας, είναι μια από τις υπηρεσίες των δήμων, η οποία συνεχίζει απρόσκοπτα από το δικό της μετερίζι να προσφέρει τις υπηρεσίες της και βρίσκεται στην πρώτη γραμμή για την προστασία της δημόσιας υγείας προσφέροντας τις υπηρεσίες της στους πολίτες, όπως αυτό άλλωστε γινόταν και πριν ξεσπάσει η πανδημία του κορωνοϊού.

Οι εργαζόμενοί της, κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες, για μια ακόμα φορά αποδεικνύουν στην πράξη ότι πρώτη τους προτεραιότητα είναι η προστασία της δημόσιας υγείας και η εξυπηρέτηση των πολιτών.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι εκ μέρους της διοίκησης να λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα που απαιτούνται για την προστασία των εργαζομένων και να ακολουθούνται πιστά οι οδηγίες που υποδεικνύονται από το Υπουργείο Υγείας, το Υπουργείο Εσωτερικών και τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας.

Ζητάμε από τους πολίτες να μην πετάνε τα σκουπίδια έξω από τους κάδους, βοηθώντας μ’ αυτό τον τρόπο τους εργαζόμενους της καθαριότητας, που αυτές τις δύσκολες ώρες συνεχίζουν να εργάζονται για να είναι ο τόπος μας καθαρός και να είμαστε ασφαλείς.

Σκοπός των εργαζομένων είναι να συνεχιστεί ομαλά και χωρίς σοβαρά κενά ή διακοπές η συστηματική συλλογή των απορριμμάτων.

Σαν σύλλογος θα είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με συνεχείς ενημερώσεις για οτιδήποτε χρειαστεί.

Σε περίπτωση που κάτι δεν έχει πέσει στην αντίληψή μας, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε, ώστε να προβούμε στις απαραίτητες ενέργειες.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΒΑΣΩ ΝΤΑΟΥΣΑΝΗ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ