Γενικό Νοσοκομείο Άμφισσας: Πρόγραμμα Εθελοντικής Αιμοδοσίας, Μάιος 2019, Άμφισσα – Δελφοί – Δεσφίνα – Λιδωρίκι – Παραλία Διστόμου

Γενικό Νοσοκομείο Άμφισσας

Πρόγραμμα Εθελοντικής Αιμοδοσίας

Μάιος 2018

www.gnamfissas.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΜΑΪΟΥ 2019

Άμφισσα, 6 Μαΐου 2019

Το Γενικό Νοσοκομείο Άμφισσας ενημερώνει τους πολίτες για το πρόγραμμα Εθελοντικής Αιμοδοσίας για τον Μάιο 2019. Η Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Άμφισσας οργανώνει εθελοντικές αιμοληψίες, προκειμένου να διευκολύνει την προσέλευση των εθελοντών αιμοδοτών. Στηρίζεται στη μεγάλη ανταπόκριση των εθελοντών αιμοδοτών αλλά και στην πολύτιμη συμπαράσταση των Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών και των Τοπικών Φορέων.

Η Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Άμφισσας καλεί κάθε έναν και κάθε μια, που είναι υγιής, ηλικίας από 18 έως 65 ετών, να μη διστάσει να δοκιμάσει τη χαρά, να δώσει στον άγνωστο συνάνθρωπό του, το καλύτερο δώρο, ένα κομμάτι ζωής.

Το πρόγραμμα των επόμενων ημερών:

  • Τρίτη 7, πρωί, στους Δελφούς, στο χώρο τού Περιφερειακού Ιατρείου Δελφών, σε συνεργασία με το Σ. Ε. Α. Δελφών «Υγεία»
  • Τετάρτη 8, πρωί, στο Λιδωρίκι, στο χώρο του Λυκείου Λιδωρικίου, σε συνεργασία με το Σύλλογο «η Ζωοδόχος Πηγή Λιδωρικίου»
  • Τρίτη 14, απόγευμα, στην Άμφισσα, στο Πνευματικό Κέντρο Άμφισσας, σε συνεργασία με το Σύλλογο «φίλοι της Ιεράς Μονής Προσηλίου & Εθελοντικής Αιμοδοσίας, Παναγία η Τριβολού»
  • Πέμπτη 23, απόγευμα, στη Δεσφίνα, στο Περιφερειακό Ιατρείο Δεσφίνας, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο «η Πρόοδος»
  • Παρασκευή 31 πρωί, στην Παραλία Διστόμου, με τους εργαζόμενους στο «Αλουμίνιον της Ελλάδος»

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων όλους τους εθελοντές για το «δώρο ζωής» που προσφέρουν στο συνάνθρωπο.

Η Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Άμφισσας
ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΑΥΓΕΡΙΝΟΥ