«Σχέσεις και επικοινωνία μέσα στην οικογένεια», ενημερωτική συνάντηση με συνεργάτες της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας Φωκίδας, 24 Μαΐου 2018, 11.30, Αίθουσα Δημαρχείου Λιδωρικίου

Σχέσεις και επικοινωνία μέσα στην οικογένεια

ενημερωτική συνάντηση 
με συνεργάτες της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας Φωκίδας

Πέμπτη 24 Μαΐου 2018, 11.30
Αίθουσα Δημαρχείου Λιδωρικίου

Δελτίο Τύπου

Ενημερωτική συζήτηση για τις οικογενειακές σχέσεις στο δημαρχείο Λιδωρικίου

«Σχέσεις και επικοινωνία μέσα στην οικογένεια»

 Ενημερωτική συνάντηση για γονείς με θέμα «Σχέσεις και επικοινωνία μέσα στην οικογένεια» συνδιοργανώνουν την Πέμπτη 24 Μαΐου 2018, ώρα 11.30 στην αίθουσα του Δημαρχείου Λιδωρικίου η Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας νομού Φωκίδας της Εταιρίας Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας (ΕΚΨ & ΨΥ) με το Δημοτικό Σχολείο Λιδωρικίου και τον Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων αυτού.

Η ενημερωτική συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των δράσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της κοινότητας σε θέματα που αφορούν την ψυχική υγεία που πραγματοποιεί η ΕΚΨ & ΨΥ.

Η επεξεργασία του θέματος θα γίνει με παρουσίαση, βιωματική άσκηση, συζήτηση – ανταλλαγή απόψεων.

Η δράση πραγματοποιείται με τη συνεργασία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και σύμφωνα με την υπ΄ αριθμ. Πρωτ. Φ13.1/132801/Δ2-03/082017 σχετική έγκριση υλοποίησης δράσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της σχολικής κοινότητας σε θέματα ψυχικής υγείας που έχει λάβει η ΕΚΨ&ΨΥ από τη Γενική Δ/νση σπουδών Π/θμιας  & Δ/θμιας Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε: 2265022600 (Ε.Κ.Ψ&Ψ.Υ.) ή στείλτε email: ekpsfoki@otenet.gr

Πληροφορίες για την Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας δείτε εδώ