Γεύσεις
Γεύσεις
Γεύσεις
Λαϊκή Αγορά Ιτέας, κάθε Παρασκευή
Συνταγή: Μεσογειακό σπαγγέτι με ελιές, φέτα και κόκκινες πιπεριές («Oliveum», Ιτέα)
Συνταγή: Κοτόπουλο στο τηγάνι με ελιές («Oliveum», Ιτέα)
Έκπτωση 15% σε όλα τα κατεψυγμένα, κάθε Τετάρτη και Πέμπτη, Σούπερ Μάρκετ Βορριάς (Κίρρα)
«Oliveum» (Ιτέα, προϊόντα ελιάς – τοπικά προϊόντα)
Συνταγή: Πατατοσαλάτα με ελιές και αυγά («Oliveum», Ιτέα)
Συνταγή: Ζυμαρικά με πάστα ελιάς – ντοματάκια – καρύδια («Oliveum», Ιτέα)
Θεοχάρης (Άμφισσα – Ιτέα, γαλακτοκομικά παραγωγής του – επιλεγμένα τρόφιμα)
Λαϊκή Αγορά Ιτέας: Πέμπτη αντί για Παρασκευή, λόγω Πρωτομαγιάς
Λεπτομερής κατάλογος: Τι θα είναι κλειστό και τι θα παραμείνει ανοιχτό από 18 Μαρτίου 2020
Ακυρώσεις Αποκριάτικων Εκδηλώσεων στη Φωκίδα
Εστιατόριο – Μπαρ «Base 89» (Ιτέα): Μενού 28 Φεβρουαρίου – 2 Μαρτίου 2020
Κούλουμα στον Μώλο της Ιτέας, Καθαρή Δευτέρα 2 Μαρτίου 2020, 11.00 – 14.00
Τσικνοπέμπτη στην Ταβέρνα «Φάρος», 20 Φεβρουαρίου 2020, Λιμάνι Κίρρας
Μέρα Βαλεντίνου με κερασμένο κρασί ή μπύρα σε κάθε γεύμα, 14 Φεβρουαρίου 2020, Εστιατόριο – Μπαρ «Base 89», Ιτέα
Μέρα Βαλεντίνου με τον ντι τζέι Vasilis G, 14 Φεβρουαρίου 2020, Εστιατόριο «Μαϊστράλι», Ιτέα
Μουσική βραδιά με Θανάση Κατσουλιέρη, Στάθη Φλώρο και Φάνη Καραγεώργο, 31 Ιανουαρίου 2020, 21.30, Ταβέρνα «Λιάππης», Ιτέα
Ταβέρνα «Φάρος» (Λιμάνι Κίρρας): Μενού / 19 Ιανουαρίου 2020, μεσημέρι
Μουσική βραδιά με Θανάση Κατσουλιέρη και Στάθη Φλώρο, 18 Ιανουαρίου 2020, 21.30, Ταβέρνα «Λιάππης», Ιτέα
Ταβέρνα «Φάρος» (Λιμάνι Κίρρας): Μενού / 18 Ιανουαρίου 2020, βράδυ
Μουσική βραδιά με Νίκο Παπουτσή – Χρήστο Δασκαλόπουλο – Γιώργο Σταμούλη, 3 Ιανουαρίου 2020, 21.30
Παραμονή Χριστουγέννων με τον Γιάννη Γεωργαντά (τραγούδι – κιθάρα), 24 Δεκεμβρίου 2019, 21.00, Εστιατόριο – Μπαρ «Base 89», Ιτέα
Μουσική βραδιά με Θανάση Κατσουλιέρη – Χρήστο Δασκαλόπουλο – Φάνη Καραγεώργο, 13 Δεκεμβρίου 2019, 21.30, Ταβέρνα «Λιάππης», Ιτέα
Γλέντι του Συλλόγου Μικρασιατών Ιτέας, με τον Θανάση Κατσουλιέρη και τον Χρήστο Δασκαλόπουλο, 11 Μαΐου 2019, 21.00, Ταβέρνα «Φάρος», Κίρρα
«Base 89» (Ιτέα): Μενού για τη Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019
Base 89 (Ιτέα) – Μενού με θαλασσινά και ψάρια, 10 – 11 Μαρτίου 2019
Τσικνοπάρτι στην Ταβέρνα «Μούκας» (Ιτέα), 28 Φεβρουαρίου 2019
Μουσική βραδιά με τον Γιάννη Αναγνωστόπουλο, 28 Φεβρουαρίου 2019, 21.30, Εστιατόριο «Μαϊστράλι», Ιτέα
Τσικνοπέμπτη στο «50-50» (Ιτιώτικο Καρναβάλι), 28 Φεβρουαρίου 2019, 18.00
Τσικνοπέμπτη στο Εστιατόριο «Σκάλα» (Ιτέα), 28 Φεβρουαρίου 2019
Παραμονή Πρωτοχρονιάς στην Ταβέρνα «Μούκας» (Ιτέα), 31 Δεκεμβρίου 2018
Ρεβεγιόν Παραμονής Πρωτοχρονιάς με Στάθη Λίβα – Στάθη Φλώρο – Φάνη Καραγεώργο, 31 Δεκεμβρίου 2018, Ξενοδοχείο «Ναυσικά», Ιτέα
Παραμονή Χριστουγέννων στο Εστιατόριο – Μπαρ «Base 89» (Ιτέα), 24 Δεκεμβρίου 2018, 22.00
Χριστουγεννιάτικος Χορός της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Ιτέας, 22 Δεκεμβρίου 2018, 21.00, Ταβέρνα «Διογένης», Κίρρα
Pizza House – Restaurant «Tramontana» (Ιτέα)
Εστιατόριο – Μπαρ «Base 89» (Ιτέα)
Εστιατόριο «Μαμά πεινάω» (Ιτέα)
Ψητοπωλείο «Πολύτροπον» (Κώστας Μπαλατσούρας, Ιτέα)
Καφενείο – Μεζεδοπωλείο «Μπάμπης» (Ιτέα)
«Διεθνείς Διαγωνισμοί Ελαιολάδου – Ο Δρόμος προς τη Διάκριση», σεμινάριο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Φωκίδας και του Διεθνή Διαγωνισμού Ελαιολάδου «Athena», 17 Ιουνίου 2018, 10.30, Πνευματικό Κέντρο Άμφισσας
«Μαγειρείον» (Ιτέα) – Το μενού της ημέρας: Σάββατο 2 Ιουνίου 2018
Ταβερνάκι «Ο Γιαλός» (Παραλία Κίρρας): ανοιχτά – ντελίβερι κάθε μέρα, από τις 20.00
Ο «Δελφικός Ελαιώνας» στο Πανεπιστήμιο του Γέιλ ως παγκόσμιο παράδειγμα προβολής ελαιολάδου και ελιάς
«Μαγειρείον» (Ιτέα) – Το μενού της ημέρας: Τετάρτη 18 Απριλίου 2018
Πρόσκληση δωρεάν συμμετοχής στο Φεστιβάλ Τουρισμού και Γαστρονομίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας 11 – 12 Μαΐου 2018, Αθήνα, δηλώσεις συμμετοχής έως 23 Απριλίου 2018