
Συνταγή: Κελέμια («Μπεμπέλης», Γαλαξείδι)
Κελέμια («Μπεμπέλης», Γαλαξείδι) από το βιβλίο «Στερεά Ελλάδα. Πάρε μια Γεύση» έκδοση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας < πάτησε εδώ για να δεις όλο το βιβλίο >
Κελέμια («Μπεμπέλης», Γαλαξείδι) από το βιβλίο «Στερεά Ελλάδα. Πάρε μια Γεύση» έκδοση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας < πάτησε εδώ για να δεις όλο το βιβλίο >
Σεβίτσε λαβράκι («Μαρίτσα», Γαλαξείδι) από το βιβλίο «Στερεά Ελλάδα. Πάρε μια Γεύση» έκδοση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας < πάτησε εδώ για να δεις όλο το βιβλίο > www.maritsagalaxidi.gr
Μυδοπίλαφο («Μαρίτσα», Γαλαξείδι) από το βιβλίο «Στερεά Ελλάδα. Πάρε μια Γεύση» έκδοση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας < πάτησε εδώ για να δεις όλο το βιβλίο > www.maritsagalaxidi.gr
Μελιτζανοσαλάτα – Νηστίσιμη, θρεπτική και νόστιμη από τη Χρυσούλα Παπαλέξη του Ξενοδοχείου «Γανυμήδης» (Γαλαξείδι) Γράφει η Σίσσυ Νίκα δημοσιογράφος Γαστρονομίας και Πολιτισμού, www.emvolos.gr Η μελιτζάναα είναι το αγαπημένο λαχανικό των λαών της Μεσογείου, εκτός όμως […]
Γλυκό πορτοκάλι του κουταλιού Πιο εύκολο και αρωματικό δεν γίνεται… από τη Χρυσούλα Παπαλέξη του Ξενοδοχείου «Γανυμήδης» (Γαλαξείδι) Γράφει η Σίσσυ Νίκα δημοσιογράφος Γαστρονομίας και Πολιτισμού, www.emvolos.gr Το γλυκό μυστικό της φίλης μου ξενοδόχου Χρυσούλας […]
Σοκολατόπιτα με φρέσκες φράουλες Μια επική σοκολατόπιτα που θα σας συναρπάσει… από τη Χρυσούλα Παπαλέξη του Ξενοδοχείου «Γανυμήδης» (Γαλαξείδι) Γράφει η Σίσσυ Νίκα δημοσιογράφος Γαστρονομίας και Πολιτισμού, www.emvolos.gr Το γλυκό που αγαπιέται από μικρούς […]
Ραβανί Γαλαξειδιώτικο – Ένα ραβανί τόσο πρωτότυπο από τη Χρυσούλα Παπαλέξη του Ξενοδοχείου «Γανυμήδης» (Γαλαξείδι) Γράφει η Σίσσυ Νίκα επικοινωνιολόγος – δημοσιογράφος Γαστρονομίας και Πολιτισμού, www.emvolos.gr Παραδοσιακό γιορτινό γλυκό του Γαλαξειδιού είναι το ραβανί, μια […]
Χούμους με ταχίνι – Μια νόστιμη υπερτροφή από τη Χρυσούλα Παπαλέξη του Ξενοδοχείου «Γανυμήδης» (Γαλαξείδι) Γράφει η Σίσσυ Νίκα δημοσιογράφος – επικοινωνιολόγος Γαστρονομίας, www.businesswoman.gr Το σίγουρο και επιστημονικά είναι ότι ο σησαμοπολτός, δηλ. το ταχίνι, […]
Αρνάκι Κλέφτικο από τη Χρυσούλα Παπαλέξη του Ξενοδοχείου «Γανυμήδης» (Γαλαξείδι) Γράφει η Σίσσυ Νίκα δημοσιογράφος Γαστρονομίας και Πολιτισμού, www.businesswoman.gr Πρώτο Πάσχα χωρίς σουβλιστό, κοντοσούβλι και κυρίως κοκορέτσι… δεν πειράζει όμως θα απολαύσουμε ένα αρνάκι κλέφτικο […]
Ονειρικό τηγανόψωμο με μέλι και καρύδια – Το γλυκό της Σαρακοστής από τη Χρυσούλα Παπαλέξη του Ξενοδοχείου «Γανυμήδης» (Γαλαξείδι) Γράφει η Σίσσυ Νίκα δημοσιογράφος Γαστρονομίας και Πολιτισμού, www.emvolos.gr Το αγαπημένο γλυκό μικρών και μεγάλων. […]
Αμυγδαλάκι γλυκό («Γανυμήδης», Γαλαξείδι) από το βιβλίο «Στερεά Ελλάδα. Πάρε μια Γεύση» έκδοση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας < πάτησε εδώ για να δεις όλο το βιβλίο > www.ganimede.gr
Copyright © 2021 | MH Magazine WordPress Theme by MH Themes