Γενικό Νοσοκομείο Άμφισσας: Πρόγραμμα Εθελοντικής Αιμοδοσίας, Ιούλιος 2019: Χρισσό (9/7) – Γαλαξείδι (10/7) – Καστέλλια (22/7) – Ερατεινή (23/7) – Σερνικάκι (31/7)

Γενικό Νοσοκομείο Άμφισσας

Πρόγραμμα Εθελοντικής Αιμοδοσίας

Ιούλιος 2019

www.gnamfissas.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Άμφισσα, 4 Ιουλίου 2019

Το Γενικό Νοσοκομείο Άμφισσας ενημερώνει τους πολίτες για το πρόγραμμα Εθελοντικής Αιμοδοσίας για τον Ιούλιο 2019. Η Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Άμφισσας οργανώνει εθελοντικές αιμοληψίες, προκειμένου να διευκολύνει την προσέλευση των εθελοντών αιμοδοτών. Στηρίζεται στη μεγάλη ανταπόκριση των εθελοντών αιμοδοτών αλλά και στην πολύτιμη συμπαράσταση των Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών και των Τοπικών Φορέων.

Η Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Άμφισσας καλεί κάθε έναν και κάθε μια, που είναι υγιής, ηλικίας από 18 έως 65 ετών, να μη διστάσει να δοκιμάσει τη χαρά, να δώσει στον άγνωστο συνάνθρωπό του, το καλύτερο δώρο, ένα κομμάτι ζωής.

Το πρόγραμμα των επόμενων ημερών:

  • Τρίτη 9, απόγευμα, στο Χρισσό, στο χώρο του Περιφερειακού Ιατρείου, σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα Χρισσού
  • Τετάρτη 10, απόγευμα, στο Γαλαξίδι, στο Δημοτικό Σχολείο Γαλαξιδίου, σε συνεργασία με το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Άμφισσας «Οι Άγιοι Ανάργυροι»
  • Δευτέρα 22, απόγευμα, στα Καστέλλια, στο χώρο του Περιφερειακού Ιατρείου, σε συνεργασία με τους Συλλόγους Εθελοντών Αιμοδοτών Καστελλίων και Γραβιάς
  • Τρίτη 23, απόγευμα, στην Ερατεινή, στο χώρο του Περιφερειακού Ιατρείου, σε συνεργασία με το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ιτέας «Ο Πελεκάνος»
  • Τετάρτη 31, απόγευμα, στο Σερνικάκι, στο χώρο του Περιφερειακού Ιατρείου, σε συνεργασία με το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Άμφισσας «οι Άγιοι Ανάργυροι»

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων όλους τους εθελοντές για το «δώρο ζωής» που προσφέρουν στο συνάνθρωπο.

Η Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Άμφισσας
ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΑΥΓΕΡΙΝΟΥ