Για τη διήμερη περιοδεία του υποψήφιου περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Δημήτρη Αναγνωστάκη στη Φωκίδα και τη συμμετοχή του στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Απελευθέρωση της Άμφισσας (13 – 14.4.2019)

Για τη διήμερη περιοδεία του υποψήφιου περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Δημήτρη Αναγνωστάκη στη Φωκίδα και τη συμμετοχή του στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Απελευθέρωση της Άμφισσας

Δελτίο Τύπου

Διήμερη περιοδεία του Δημήτρη Αναγνωστάκη στη Φωκίδα και συμμετοχή στις εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της Άμφισσας

Στη Φωκίδα περιόδευσαν το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Απριλίου, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δημήτρης Αναγνωστάκης και οι συνεργάτες του υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξης «Στερεά… Υπεροχής!»

Ο Δημήτρης Αναγνωστάκης και οι συνεργάτες του, το Σάββατο 13-4-2019, συναντήθηκαν με τον Αντιδήμαρχο και τους τοπικούς συμβούλους της Δ.Ε. Δελφών και στη συνέχεια επισκέφτηκαν το Γαλαξίδι, όπου στην αίθουσα του Δημοτικού Καταστήματος πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη όλων των φορέων της περιοχής, παρουσία του αντιδημάρχου και του τοπικού συμβουλίου.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας επισκέφτηκαν το Κάστρο της Άμφισσας, όπου παρακολούθησαν την αναπαράσταση της απελευθέρωσης με τη συμμετοχή των πολιτιστικών συλλόγων της Άμφισσας και της ευρύτερης περιοχής.

Την Κυριακή ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δημήτρης Αναγνωστάκης και οι συνεργάτες του, προσκεκλημένοι του κ. Δημάρχου Δήμου Δελφών, παρακολούθησαν τις εορταστικές εκδηλώσεις και παραβρέθηκαν στα εγκαίνια του Ιστορικού Μουσείου, που πραγματοποιήθηκαν παρουσία του κ. Προέδρου της Δημοκρατίας.

Το απόγευμα επισκέφθηκαν το Πολύδροσο όπου είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με πολίτες της περιοχής, για αρκετά θέματα που εμπίπτουν στις αρμοδιότητες της Περιφέρειας.

Το Γραφείο Τύπου

Κάστρο της Άμφισσας

Άμφισσα

Γαλαξείδι

 

Με τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Γαλαξειδίου