Γαλαξείδι
Δεσφίνα


Ερατεινή
Την Κυριακή 2 Απριλίου 2017 η Ερατεινή γίνεται Ομορφότερη! Τόπος συνάντησης εθελοντών: Δημοτικό Σχολείο Ερατεινής, ώρα 11.00. Θα είμαστε όλοι εκεί!


Ευπάλιο


Ιτέα


Σύλλογος Ελεύθερων και Αυτόνομων Δυτών Φωκίδας «Κρισσαίος»
Ο Σύλλογος Ελεύθερων και Αυτόνομων Δυτών Φωκίδας όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα συμμετάσχει στον εθελοντική δράση Let's do it Greece.
Στις 2 Απριλίου, ημέρα Κυριακή και ώρα 11.00, θα γίνει καθαρισμός του βυθού στη Μαρίνα Ιτέας.

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων
1ου Δημοτικού Σχολείου Ιτέας
Το σχολείο μας συμμετέχει και φέτος στην πανελλήνια εθελοντική εκστρατεία Let's do it Greece, η οποία αποτελεί τη μεγαλύτερη ταυτόχρονη εθελοντική δράση που θα πραγματοποιηθεί σε όλη την Ελλάδα!
Την Κυριακή 2 Απριλίου 2017 και ώρα 11.00 θα συναντηθούμε μαθητές και εθελοντές όλων των ηλικιών στην πλαζ Μαϊάμι και θα συντονιστούμε στην προσπάθεια καθαρισμού όλης της χώρας, καθαρίζοντας την παραλία μας από το Μαϊάμι μέχρι τον Ζέφυρο με σακούλες και γάντια που θα διανεμηθούν σε όλους για τον σκοπό αυτό!
Μετά το τέλος της δράσης θα μοιραστούν χυμοί σε όλα τα παιδάκια!

Ξενοδοχείο «Trokadero»
Η ομάδα του Ξενοδοχείου «Trokadero» θα συμμετάσχει ενεργά στη δράση, σε συνεργασία με εθελοντές/συλλόγους, με στόχο όχι μόνο τον καθαρισμό αλλά και τη βελτίωση και την αισθητική αναβάθμιση όλης της παραλίας Τροκαντερό!

Κίρρα


Μαραθιάς